Unmapped

LCD монитор

  Отлично надеждно решение за публични прожекции от висок клас

  Отличен и здрав 42" LCD монитор с мрежово управление. Този монитор използва водеща технология за дисплеи на Philips, за да ви предаде кристално ясно послание. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Отлично надеждно решение за публични прожекции от висок клас

Широк XGA LCD монитор

 • Различни формати за входен сигнал от PC, вкл. и WXGA

  Продуктът поддържа PC съвместимост за VGA, SVGA, XGA и WXGA. Едно решение за дисплей за обществени места изисква универсална поддръжка на входни сигнали от компютър.

 • Мониторът е с възможност за дистанционно управление в мрежа

  Управляемостта на мрежата позволява на потребителя да управлява и настройва мониторите дистанционно чрез протокол RS232.

 • VGA верига за последователно свързване на други монитори

  Ако един и същ входен сигнал трябва да се подава на повече от един екран, VGA веригата предлага икономично решение, при което входният VGA сигнал се усилва и се подава на съединител на VGA изход, към който може да се свърже следващият монитор

 • Тиха работа без вентилатор в пейзажен режим

  В пейзажен режим мониторът работи, без да активира вентилаторите. За да бъде още по-гъвкав при използване, този продукт може да бъде инсталиран и в портретен режим. При такива обстоятелства може да е необходимо допълнително охлаждане. Охлаждащите вентилатори се задействат от температурен датчик.

 • Възможност за работа в портретен режим

  Този дисплей може да се монтира безопасно и надеждно и в портретно положение.

 • Яркостта се настройва автоматично към околните условия

  Настройките на екрана се регулират в съответствие с околното осветление без намесата на потребителя.

 • DCDi™ премахва гребенчатата филтрация и назъбените ъгли за по-рязък образ

  DCDi™ повишава качеството на всички изображения, като премахва стъпаловидното назъбване по краищата, често срещани при дисплеи с прогресивно сканиране, което води до естествени изображения с изключителна детайлност.

 • КВК позволява да се гледа едновременно картина от два източника

  Осигурява възможност да се гледат едновременно два различни източника, било два видео източника или комбинация с данни/графични изображения

 • Без постоянно прогаряне при показване на статична информация

  Дисплеите на обществени места честа показват статична информация, която може да предизвика образуване на "призрачни" изображения (прогаряне). Тези изображения изчезват напълно само с един цикъл изключване/включване на монитора.

 • Устойчив метален панел и метален заден капак

  Специално проектиран за взискателни приложения на обществени места, металният козметичен панел предлага по-висока трайност и защита срещу вандализъм. Използва се цветно анодиране за допълнителна защита на панела от надрасквания.

 • Интелигентно управление на разхода на енергия за по-ниско потребление

  Интелигентното управление на разхода на енергия използва енергийно ефективни технологии при проектирането на изделия за намаляване на потреблението на електроенергия и значително понижаване на общите разходи на собственика.

 • Скритите бутони за управление предотвратяват злоупотребите с настройките

  Бутони за управление, разположени на гърба на монитор, използван за обществени нужди, за де се предотвратят злоупотребите с настройките на дисплея.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува