Спагети карбонара приготвени с Philips Multicooker. Вижте цялата рецепта тук.
Порции 4, Време за подготовка: 10 минути , Време за сотиране на висока температура: 40 минути
Съставки
- 1 лъжичка зехтин
- ½ глава лук, нарязана
- 1 скилидка чесън, смачкана
- 200 г. спагети
- 100 г. бекон, нарязан
- 180 мл. готварска сметана
- 540 мл. вода
- сол и пипер на вкус
Как да приготвя
- Сипете олиото, лука и чесъна в съда за готвене.
- Натиснете MENU бутона, изберете FRY програмата. Натиснете COOKING TIME и задайте 10 минути време. Натиснете START и разбърквайте от време на време.
- Счупете спагетите на две и ги сложете в съда за готвене заедно с останалите съставки. Смесете всички съставки.
- Изберете STEW програмата. Затворете капака и натиснете START.
- Когато готвенето свърши, Multicooker автоматично преминава в режим KEEP WARM.
- След като готвенето приключи, изключете уреда от кабела. Цялата вода се абсорбира по време на готвенето. Количеството вода зависи от Вашите предпочитания как да приготвите спагетите.