1
Извити монитори

  Любимите ни  извити монитори

  Богат набор на варианти за употреба

  • Широк зрителен ъгъл

   Широк зрителен ъгъл

   Широките дисплеи без рамка 439P9H и 499P9H предлагат ултрашироки формати, които са сбъднатата мечта на хората, които правят няколко неща едновременно. Достатъчно широки, за да заменят нуждата от няколко екрана, тези монитори предлагат дълбока 1500R или 1800R извивка, като увеличават зрителното поле и достигат до периферното ви зрение за оптимален комфорт на очите.

  • USB-C док "всичко в едно"

   USB-C док "всичко в едно"

   Наличен в голямо разнообразие от извити монитори, включително 345B1C, 346P1, 439P9H и 499P9H, вграденият USB 3.1 type-C док с доставяне на мощност предлага ползата от високоскоростен пренос на данни, както и гъвкаво свързване в офиса или у дома.

  • Налични функции

   Налични функции

   Безброй прогресивни функции означават безброй причини да харесате извитите монитори Philips. B2B, както и B2C гамите E1 и E9 ви канят да се насладите на функции, като красотата на HDR разделителната способност, плавния геймплей на технологията Adaptive Sync, сигурността на изскачащата уеб камера с Windows Hello™ и свързаността на VGA, HDMI и DisplayPort. Защитете очите си с технологията LowBlue и Flicker-Free и избегнете напрежението в гърба и врата с ергономичното SmartErgoBase.

  • Щадящи околната среда

   Щадящи околната среда

   Пазете околната среда с монитора си. Мониторите Philips са оборудвани с корпус, изработен без олово и живак, 100% рециклируем опаковъчен материал и се предлагат с по-ниското потребление на енергия на PowerSensor, LightSensor и Zero Power Switch.

  • Широките дисплеи без рамка 439P9H и 499P9H предлагат ултрашироки формати, които са сбъднатата мечта на хората, които правят няколко неща едновременно. Достатъчно широки, за да заменят нуждата от няколко екрана, тези монитори предлагат дълбока 1500R или 1800R извивка, като увеличават зрителното поле и достигат до периферното ви зрение за оптимален комфорт на очите.

  • Наличен в голямо разнообразие от извити монитори, включително 345B1C, 346P1, 439P9H и 499P9H, вграденият USB 3.1 type-C док с доставяне на мощност предлага ползата от високоскоростен пренос на данни, както и гъвкаво свързване в офиса или у дома.

  • Безброй прогресивни функции означават безброй причини да харесате извитите монитори Philips. B2B, както и B2C гамите E1 и E9 ви канят да се насладите на функции, като красотата на HDR разделителната способност, плавния геймплей на технологията Adaptive Sync, сигурността на изскачащата уеб камера с Windows Hello™ и свързаността на VGA, HDMI и DisplayPort. Защитете очите си с технологията LowBlue и Flicker-Free и избегнете напрежението в гърба и врата с ергономичното SmartErgoBase.

  • Пазете околната среда с монитора си. Мониторите Philips са оборудвани с корпус, изработен без олово и живак, 100% рециклируем опаковъчен материал и се предлагат с по-ниското потребление на енергия на PowerSensor, LightSensor и Zero Power Switch.

  Топ предложения на  монитори Philips

  Помощ, поддръжка и актуализации

  Регистрирайте монитора си

  Създайте вашия безплатен акаунт в My Philips, за да регистрирате вашия нов монитор. След като веднъж се регистрирате, ще получавате известия, когато са налични актуализации.

  Актуализации на софтуера

  Поддържайте вашия монитор Philips в най-добра форма. Ако има нова актуализация, ще я намерите тук. А ако сте изгубили драйверите си, можете също да ги изтеглите безплатно тук.

  Платформа за поддръжка

  Най-бързият начин да разрешите технически проблеми и настройки е като проверите ръководството за отстраняване на проблеми на монитора Philips. Използвайте тези полезни съвети и трикове, за да върнете нормалната работа на монитора си за нула време.

  Връзка с нас

  Тук сме, за да помогнем. Дали имате нужда от съвет относно покупка на монитор Philips, или помощ при настройването му, можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или онлайн чат.