Мултимедийни високоговорители 2.1

  Мултимедийни високоговорители 2.1

  Завладяващи баси

  Четирите усъвършенствани интегрирани вериги за усилване осигуряват мощност за събуфъра и двата сателитни високоговорителя, за да се радвате на качествен звук. Технологията на Philips SPD за басовия порт осигурява чисти, дълбоки баси. И в допълнение, 60 W изходна мощност за експлозивните баси, които ви трябват за игрите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мултимедийни високоговорители 2.1

SPDTM порт за бас, 3" сателитен възбудител, 5, 25" събуфър, 130 W SPA7380/12 Търсене на подобни продукти

Завладяващи баси

Ново ниво в удоволствието от игрите

 • Изходна мощност 60 W

  Изходна мощност 60 W

  Изходна мощност 60 W – еха! Всички ние, любители на игрите, искаме висока мощност, защото при тонколоните за игри колкото по-висока е изходната мощност, толкова по-добри са басите и качество на звука като цяло. Така че насладете се на следващата игра с високата мощност 60 W, която ви дава експлозивните баси, които харесвате.

 • Усъвършенствани интегрирани вериги

  Усъвършенствани интегрирани вериги

  Тази тонколона Philips е снабдена с високо усъвършенствани интегрирани вериги. Докато стандартните тонколони имат от 1 до максимум 3 канала, тя е снабдена с 4, за да ви даде най-доброто качество на звука, което желаете. Philips използва 4 интегрирани усилвателни елемента - 2 за двата сателитни високоговорителя и 2 за събуфъра. Усилвателните елементи TDA7379 осигуряват добра, солидна основа за качествен звук и цялата мощност, която е необходима за работа на събуфъра и сателитните високоговорители.

 • Иновационна технология SPD™ за басовия порт за дълбоки, плътни тонове

  Иновационна технология SPD™ за басовия порт за дълбоки, плътни тонове

  Технологията на Philips Sound Purification Duct (SPD) за басовия порт дава дълбоките, плътни тонове на истинския басов звук. Вътрешната повърхност на тръбата за басите е покрита с пенестия материал SPD, специално създаден от Philips за поглъщане на акустични трептения, който намалява шумовете и стабилизира резонансната честота. Изпитанията на Philips и потребителските тестове потвърдиха, че този буфер осигурява баси с по-малко изкривявания и по-добро качество.

 • Полипропиленова мембрана на събуфъра

  Полипропиленова мембрана на събуфъра

  Тежкият полипропиленов материал допринася за по-добро звучене на басите и по-добро разпространение на звука и осигурява по-плътни, чисти и балансирани баси. По-лесен за интегриране в широколентовите високоговорители, този материал намалява вибрациите.

 • Вход AUX и изход за слушалки на кабелното управление

  Вход AUX и изход за слушалки на кабелното управление

  Сега можете да се наслаждавате на любимите си развлечения и музика с още повече удобство и лекота чрез входа AUX и изхода за слушалки на кабелното управление. Обикновено ако искате да свържете друго устройство, освен компютър, трябва да изключите 3,5-мм жак от компютъра, а това не винаги е особено бързо. Но с входа AUX и изхода за слушалки отпред можете бързо и лесно да слушате музика направо от почти всяко устройство.

 • Конструкцията с по-дълга тръба осигурява по-дълбоки баси

  Всички любители на игрите искат тонколони с колкото се може по-дълбоки баси, затова конструирахме тези специално за басите, които желаете. Конструкцията с по-дълга тръба на сателитния високоговорител осигурява по-добро качество на звука, с по-дълбоки баси. Тя създава повече обем, което позволява възпроизвеждане на по-плътни баси за по-пълно удоволствие от игрите.

 • Тонколони с излъчващ настрани басов порт

  Специално проектираният, излъчващ настрани басов порт на тези тонколони за игри осигурява по-пространствен звука с по-богати баси. Идеално за по-вълнуващо забавление с игрите!

 • Заоблена кутия за най-добро качество на звука

  Заоблената кутията не само изглежда добре, но и с формата си осигурява балансиран звук, който се разпространява по-естествено и в оригиналния си вид. С по-малко изкривяване и промени в тембъра можете да сте сигурни, че любимата ви музика винаги ще звучи така, както би трябвало. Philips познава акустиката и се стреми да ви даде не само чудесен звук, но и чудесен вид!

 • Мембрана с поглъщане на вибрациите за по-малко вибрации и изкривяване на звука

  При конструкцията с една мембрана обикновено се появяват вибрации близо до ръба на диафрагмата при определени честоти, а това води до изкривяване на звука. Този проблем е преодолян чрез покриване на конуса на мембраната с милар - често използван и много по-лек материал, изработен от мономер. Поставянето на конуса в идеално симетричен пръстен дава ефект на поглъщане, който спира асинхронната вибрация и благодарение на това дава по-балансиран и естествен звук.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува