Мултимедийни високоговорители 2.1

  Мултимедийни високоговорители 2.1

  Мощен, богат звук

  Изходната мощност 40 W дава дълбоки, плътни тонове с по-малко изкривявания. Конструкцията с двулентови високоговорители за високи честоти и високоговорител за ниски честоти дава както високи, така и ниски до средни честоти, като обогатява възпроизвеждането с по-балансиран звук.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мощен, богат звук

Ненадминато изживяване при слушане

 • Удобен вход AUX и изход за слушалки отпред на високоговорителя

  Удобен вход AUX и изход за слушалки отпред на високоговорителя

  Сега можете да се наслаждавате на любимите си развлечения и музика с още повече удобство и лекота, благодарение на входа AUX и изхода за слушалки отпред на високоговорителите. Обикновено ако искате да свържете друго устройство, освен компютър, трябва да изключите 3,5-мм жак от компютъра, а това не винаги е особено бързо. Но с входа AUX и изхода за слушалки отпред можете бързо и лесно да слушате музика направо от почти всяко устройство.

 • Конструкция с двулентови високоговорители за високи честоти и басов високоговорител

  Двулентовият високоговорител с две мембрани дава високи честоти от високоговорителя за високи честоти и средни - от басовия високоговорител. Това обогатява възпроизвеждането с по-балансиран звук в сравнение с този от обичайно използваната еднолентова конструкция, където една единствена мембрана трябва да възпроизведе всички честоти. Така можете да се наслаждавате на по-добра акустика с ясни вокали, високи тонове и плътни баси и всичко това на много добра цена с най-новата гама високоговорители Philips.

 • Миларови високоговорители за високи честоти за звук с висока детайлност

  Уникалният материал милар, използван във високоговорителите за високи честоти, дава невероятна детайлност на звука. Целият диапазон от високи честоти се възпроизвежда с отлично качество, благодарение на което музиката оживява, а филмите звучат точно така, както е замислено. Неразделна част от двулентовия дизайн, високоговорителят за високи честоти подобрява високите честоти, като дава по-чист, пространствен и точно предаден звук, в съчетание с басовия високоговорител. Подобрената яснота означава, че можете да различите всеки един елемент в музиката. Слушайте отделните инструменти, наслаждавайте се на по-ясни вокали и се радвайте на вашата музика с изненадващо добри детайли.

 • Полипропиленови мембрани на високоговорителите

  Мекият полипропиленов материал във високоговорителите допринася за по-добър звук при високите честоти, а също и за по-добро разпространение на звука, и осигурява по-чист, по-ясен и по-балансиран звук. По-лесен за интегриране във високоговорителя за високи честоти, този лек материал намалява вибрациите.

 • Мембрана с поглъщане на вибрациите за по-малко вибрации и изкривяване на звука

  При конструкцията с една мембрана обикновено се появяват вибрации близо до ръба на диафрагмата при определени честоти, а това води до изкривяване на звука. Този проблем е преодолян чрез покриване на конуса на мембраната с милар - често използван и много по-лек материал, изработен от мономер. Поставянето на конуса в идеално симетричен пръстен дава ефект на поглъщане, който спира асинхронната вибрация и благодарение на това дава по-балансиран и естествен звук.

 • Атрактивно покритие с гланц

  Силно гланцовото покритие "Роял" изглежда просто превъзходно и в класически, и модерен интериор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува