Мултимедийни високоговорители 2.0

  Мултимедийни високоговорители 2.0

  Динамичен звук

  С мощен стерео изход с 3W RMS и изключително изящно покритие в силен гланц, високоговорителите Philips SPA1260/12 изглеждат също толкова изискано, колкото и звучат! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мултимедийни високоговорители 2.0

Извод за слушалки, Аудио вход, 12 W SPA1260/12 Търсене на подобни продукти

Динамичен звук

с този компютърен високоговорител

 • Обща изходна мощност 3 W RMS

  Обща изходна мощност 3 W RMS

  Тази система има обща изходна мощност 3 W RMS. RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Удобен вход AUX и изход за слушалки отпред на високоговорителя

  Удобен вход AUX и изход за слушалки отпред на високоговорителя

  Сега можете да се наслаждавате на любимите си развлечения и музика с още повече удобство и лекота, благодарение на входа AUX и изхода за слушалки отпред на високоговорителите. Обикновено ако искате да свържете друго устройство, освен компютър, трябва да изключите 3,5-мм жак от компютъра, а това не винаги е особено бързо. Но с входа AUX и изхода за слушалки отпред можете бързо и лесно да слушате музика направо от почти всяко устройство.

 • Басрефлексните високоговорители дават дълбоки и мощни баси

  Кухина, разположена зад мембраната на високоговорителя и насочваща въздуха към акустично регулираните отвори в самия високоговорител, придава на басовите ноти по-добра отчетливост и реализъм.

 • Атрактивно покритие с гланц

  Силно гланцовото покритие "Роял" изглежда просто превъзходно и в класически, и модерен интериор.

 • Мембрана с поглъщане на вибрациите за по-малко вибрации и изкривяване на звука

  При конструкцията с една мембрана обикновено се появяват вибрации близо до ръба на диафрагмата при определени честоти, а това води до изкривяване на звука. Този проблем е преодолян чрез покриване на конуса на мембраната с милар - често използван и много по-лек материал, изработен от мономер. Поставянето на конуса в идеално симетричен пръстен дава ефект на поглъщане, който спира асинхронната вибрация и благодарение на това дава по-балансиран и естествен звук.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува