Тонколони за домашно кино

  Тонколони за домашно кино

  Добавете към вашия телевизор чудесен съраунд звук

  Насладете се на зашеметяващо телевизионно забавление и съраунд звук със своя Blu-ray или DVD плейър без бъркотията на множеството високоговорители. Тази тонколона за домашно кино е чудесен спътник за телевизора, монтирана на стена или поставена върху маса.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Добавете към вашия телевизор чудесен съраунд звук

Завладяващ звук

 • Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  DoubleBASS гарантира, че ще чуете дори най-дълбоките баси, въпреки компактния размер на събуфърите. Той прихваща ниските честоти и ги пресъздава им в обхвата на чуваемост на събуфъра, като предлага по-гръмък и красив звук и ви гарантира слушане без компромиси.

 • Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

  Прекрасен съраунд звук с Dolby Digital и DTS

  Преминете към цифровите технологии и извлечете максимума от вашата музика и филми. Дори стерео музиката звучи прекрасно, тъй като Dolby Digital и DTS Digital Surround подобряват цифровата музика и видеото, за да ви дадат наистина обгръщащ обемен звук от системата за домашно кино.

 • Проектирана да предотвратява натрупването на прах и да намалява изкривяването на звука

  Проектирана да предотвратява натрупването на прах и да намалява изкривяването на звука

  Специалният противопрахов мрежест материал предпазва високоговорителите от праха, който може да повлияе на разпространението на звука.

 • Възможност за поставяне на стена, върху хоризонтална повърхност или на стойка

  Възможност за поставяне на стена, върху хоризонтална повърхност или на стойка

  Насладете се на универсалността на тази система за домашно кино, която позволява да я поставите, където пожелаете. Независимо дали ще стои на стойка, върху шкафче или монтиран на стена, продуктът изглежда невероятно и работи безкомпромисно. Вие най-сетне ще можете да решите как да изглежда домът ви, без да се отказвате от невероятното изживяване на системата за домашно кино.

 • Лесно свързване на устройствата за по-добро телевизионно изживяване

  Лесно свързване на устройствата за по-добро телевизионно изживяване

  Не само телевизионните предавания ще звучат по-добре - всички ваши устройства, свързани към телевизора, ще звучат сензационно. Проектирана да осигурява забавления без грижи, връзката се осъществява на една стъпка. Съдържанието от всички устройства, свързани към системата за домашно кино, може да се гледа на телевизионния екран, за да получите още по-добро изживяване с живите, ясни и богати тонове, които ви дават внушителни музикални и филмови преживявания.

 • С MP3 Link се възпроизвежда музика от портативни мултимедийни плейъри

  С MP3 Link се възпроизвежда музика от портативни мултимедийни плейъри

  MP3 Link позволява възпроизвеждане на MP3 файлове направо от портативния ви мултимедиен плейър на системата за домашно кино. Просто свържете своя портативен MP3 плейър към вграденото гнездо MP3 Link и се радвайте на своята MP3 музика с превъзходното качество на звука на системата за домашно кино на Philips. MP3 Link пренася портативната ви музика в удобството на хола.

 • SoundBar със заоблен дизайн за по-пространствен звук

  SoundBar със заоблен дизайн за по-пространствен звук
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува