MP3 Мини Hi-Fi система

  MP3 Мини Hi-Fi система

  Завладяващ звук

  Пригответе се за празнуване без край. Мини Hi-Fi системата Philips ви позволява да слушате, заедно с приятелите си, цифрово записана музика от вашата Hi-Fi система. Изключително мощни баси и виртуален съраунд звук - животът е просто един голям, безкраен концерт! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

MP3 Мини Hi-Fi система

420 W, Устройство за смяна на 3 диска, Цифров запис от различни източници FWM582/12 Търсене на подобни продукти

Завладяващ звук

 • Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  Устройство за смяна на 3 диска за удобно възпроизвеждане на няколко диска

  С устройството за смяна на 3 диска можете във всеки момент да избирате между три различни компактдиска в устройството. Тази удобна функция ви позволява да се наслаждавате на разнообразна музика и ви пести ценно време за честа смяна на компактдискове.

 • Цифрова настройка с 40 настроени станции за по-голямо удобство

  Цифрова настройка с 40 настроени станции за по-голямо удобство

  Цифровото радио предлага допълнителни музикални възможности за музикалната колекция на вашата аудио система Philips. Просто настройте станцията, която искате да зададете, и задръжте бутона за настройка, за да запаметите честотата. С настройваните станции, които могат да бъдат съхранени, можете бързо да извиквате своята любима станция, без да е необходимо да настройвате ръчно честотите всеки път.

 • 3-степенно динамично усилване на басите за плътното им възприемане

  3-степенно динамично усилване на басите за плътното им възприемане

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от ниво едно до ниво три – с натискането на един бутон! Можете да нагласите ниво на базите, което да отговаря на вашия стил.Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • Караоке за забавление с пеене без край

  Караоке за забавление с пеене без край

  Караоке функцията на вашия DVD плейър ви осигурява безкрайно забавление и максимално удоволствие от звука и пеенето. Можете да подобрите изпълнението си като добавите "ехо" ефект към гласа си. Регулаторите за избор на гама ви позволяват да изберете оптимална гама за вашия гласов диапазон.

 • Двоен усилвател за по-добър звук

  Двоен усилвател за по-добър звук

  Двойният усилвател дава по-добро качество на звука, като намалява интермодулацията между високоговорителя за ниски и високоговорителя за високи честоти, тъй като всеки звуковод има свой собствен усилвател. Резултатът е баси с дълбоко и мощно, въздействащо звучене и без много влияние върху по-високите честоти, за запазване на тяхната чистота и детайлност. В комбинация с прецизната конструкция с активно пресичане, той осигурява по-добро управление на фазата и честотния диапазон на всеки звуковод, което дава по-балансиран и естествен звук.

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  Технологията MAX Sound дава мигновено усилване на басите, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващо преживяване при слушане само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите и силата до максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване - както на силата, така и на звуковия спектър - и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • Обща изходна мощност 420 W RMS

  Обща изходна мощност 420 W RMS
 • 2-посочна система басрефлексни високоговорители за мощен звук

  2-посочна система басрефлексни високоговорители за мощен звук
 • 60 часа възпроизвеждане на музика WMA-CD или 30 часа на MP3-CD

  60 часа възпроизвеждане на музика WMA-CD или 30 часа на MP3-CD
 • Incredible Surround™ за по-голямо наслаждение от звука

  Incredible Surround е аудио технология от Philips, която рязко увеличава звуковото поле, за да ви потопи в аудиото. Като използва най-модерно електронно изместване на фазата, Incredible Surround смесва звуци отляво и отдясно така, че да разшири виртуалното разстояние между двата високоговорителя. Това по-широко раздалечаване усилва многократно стерео ефекта и създава по-естествено звуково измерение. Incredible Surround ви дава възможност да изпитате пълен обемен звук с по-голяма дълбочина и широчина на звука, без да използвате допълнителни високоговорители.

 • Цифров запис на музика от компактдискове, радио и караоке в USB устройство

  С тази практична функция лесно можете да слушате цялото си музикално съдържание на Hi-Fi система направо от портативния си MP3 плейър. Просто записвайте цифрово караоке и желаното музикално съдържание от компактдискове, радиопрограми или от музикалния вход на вашата система направо в USB устройството. Съхранете любимите си касети и преобразувайте съдържанието им във формат MP3 - всичко това без използване на компютър. Също така можете да зададете с таймер записването в системата на любимата си радиопрограма и тя автоматично ще запише програмата в USB устройството.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува