Тонколони за поставяне

  Тонколони за поставяне

  Звук, който подхожда на вашия дом

  Съживете отново музиката с по-дълбок и естествен звук – с Philips DS6200/10. Поставете своя iPod/iPhone за възпроизвеждане или зареждане, или го свържете директно към компютъра, за да се наслаждавате на мултимедийното съдържание с изумителен звук. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Звук, който подхожда на вашия дом

Завладяващ звук

 • Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания

  Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания

  Авангардната технология за обработка на звука подобрява възпроизвеждането на вашата музика, така че всяка нота звучи с кристална чистота и прецизност, а всяка пауза е пропита с абсолютна тишина. Фирмената технология на Philips за обработка на звука оптимизира показателите на компактните тонколони и дава чист звук с всички тембри, мощен и без никакви изкривявания.

 • Концепцията "равностранен триъгълник"

  Концепцията "равностранен триъгълник"

  Концепцията на "равностранния триъгълник" в тази тонколона е специално създадена за по-балансиран звук. Мембраните са разположени във вид на равностранен триъгълник, така че тежестта им е по-добре балансирана, а това осигурява равномерен звук без изкривявания. Всеки сателитен високоговорител DS6200 е снабден с една широколентова мембрана, допълнена с два патентовани от Philips wOOx компонента за по-дълбоки и по-богати баси, разположени във вид на равностранен триъгълник за възпроизвеждане на по-пространствен звук.

 • DBB за запазване на ниските тонове, което дава дълбоки баси при всяко ниво на звука

  DBB за запазване на ниските тонове, което дава дълбоки баси при всяко ниво на звука

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

 • Технология wOOx™ за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  Технология wOOx™ за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  Технологията wOOx е революционна концепция за високоговорители, която ви позволява да чувате и усещате истински дълбоки баси, по-богати от тези на всяка друга аудио система. Специалните мембрани на високоговорителите работят в хармония с wOOx бас излъчвателя, а прецизното съгласуване на главната мембрана и тази за високи честоти осигурява плавни преходи от ниски към средни и високи честоти. Двойното окачване и изцяло симетричната конструкция тип "сандвич" осигуряват ниски и прецизни баси без забележими изкривявания. wOOx пресъздава изключително дълбоки и динамични баси, като използва пълния обем на кутията на високоговорителите за истинско усилване на въздействието на музиката.

 • Безплатно приложение DockStudio за интернет радио и други чудесни функции

  Безплатно приложение DockStudio за интернет радио и други чудесни функции

  Това безплатно приложение предлага множество изключителни, чудесни функции за вашата тонколона за поставяне. Можете да проверите прогнозата за времето, да видите часа и дори да използвате любимите си изображения като тапет. Освен това DockStudio позволява да слушате хиляди интернет радиостанции от цял свят. А скоро ще има още нови функции и стилове на оформлението.

 • Поставяне на всеки iPod/iPhone, дори когато е в калъфа си

  Поставяне на всеки iPod/iPhone, дори когато е в калъфа си

  Интелигентно проектираният порт за поставяне с пружина поема без проблем всеки iPod или iPhone, без специални адаптери. Нещо повече, той работи дори когато повечето защитни калъфи са поставени – просто поставете вашия iPod или iPhone така, както си е. Вече можете да слушате любимата си музика, без да се притеснявате.

 • обща изходна мощност 20 W RMS

  обща изходна мощност 20 W RMS

  RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Усилвателите биват ограничавани предимно от електрическата енергия, която са способни да усилват, а високоговорителите – от електрическата енергия, която са способни да превръщат в акустична, без да изкривяват аудиосигнала. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Заоблена кутия за най-добро качество на звука

  Заоблената кутията не само изглежда добре, но и с формата си осигурява балансиран звук, който се разпространява по-естествено и в оригиналния си вид. С по-малко изкривяване и промени в тембъра можете да сте сигурни, че любимата ви музика винаги ще звучи така, както би трябвало. Philips познава акустиката и се стреми да ви даде не само чудесен звук, но и чудесен вид!

 • Синхронизация на компютър с iPod/iPhone

  Поставете го, възпроизвеждайте от него, синхронизирайте го и го зареждайте! Търсете в любимата си музика на вашия iPod или iPhone, докато той се зарежда и се синхронизира с компютър през USB – и се наслаждавайте на прекрасното качество на звука и несравнимото удобство. Слушайте чудесна музика - без опасност от прекъсване на захранването.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува