Радиочасовник

  Радиочасовник

  Започнете деня, както вие си знаете!

  Този стилен радиочасовник Philips изглежда добре и ви събужда навреме. Има вградено AM/FM радио и ви дава избор да се будите с любимата си радиостанция или със зумера.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Започнете деня, както вие си знаете!

Събудете се с радио или зумер

 • Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събудете се с любимата си радиостанция или зумер.

  Събуждайте се с любимата си музика, радиостанция или със звънец. Просто настройте алармата на вашето радио с часовник Philips да ви събужда със станцията, която сте слушали последна, или изберете събуждане със звук на звънец. Когато стане време за събуждане, вашето радио с часовник Philips автоматично ще включи тази станция или ще прозвучи звънецът.

 • Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймер за заспиване за безгрижно заспиване с любимата ви музика

  Таймерът за заспиване ви дава възможност да решите колко дълго искате да слушате музика или радиостанция, избрана от вас, преди да заспите. Просто задайте ограничение на времето (до 2 часа) и изберете CD или радиостанция за слушане, докато се унесете в сън. Устройството ще продължи да свири до зададеното време и след това автоматично ще се изключи в икономичен тих режим на готовност. Таймерът за заспиване ви позволява да заспите с любимия си CD или радио диджей, без да броите овце или да се тревожите, че хабите енергия.

 • AM/FM тунер за слушане на радио

  AM/FM тунер за слушане на радио
 • Лесна настройка на часовника за задаване на час и аларма без нужда от указания

  Часът и алармата са толкова лесни за задаване, че може да не се наложи да правите справка в Ръководството за бързо инсталиране или Указанията за употреба. Просто използвайте бутоните на радиочасовника, за да зададете часа и алармата.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува