Bluetooth конферентен говорител WeCall

  Bluetooth конферентен говорител WeCall

  Провеждайте конферентни разговори с кристално качество навсякъде

  Провеждайте конферентни разговори навсякъде с преносимата Philips WeCall. Тя е оборудвана с четири микрофона и подобрено премахване на ехото за гладки разговори, докато светодиодните индикатори и Bluetooth® свързаността ви предлагат максимално удобство. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Bluetooth конферентен говорител WeCall

Bluetooth® и USB, Превъзходен звук, Вградена батерия, За iPhone AECS7000/00 Търсене на подобни продукти

Провеждайте конферентни разговори с кристално качество навсякъде

които звучат сякаш си говорите лично

 • Четири микрофона за идеално улавяне на гласа в 360 градуса

  Четири микрофона за идеално улавяне на гласа в 360 градуса

  Четирите многопосочни микрофона дават възможност за гласов обхват от 360 градуса от разстояние до 5 метра, осигуряват ясна и естествена комуникация, без да се налага да повишавате гласа си или да се навеждате над високоговорителя - дори и при най-затруднените условия.

 • Лесно свързване към смартфони и лаптопи с активиран Bluetooth

  Лесно свързване към смартфони и лаптопи с активиран Bluetooth

  Безпроблемно свързване чрез автоматично сдвояване с iPhone и всички модели смартфони, компютри и лаптопи с Bluetooth на разстояние до 10 метра безжичен обхват.

 • Приложение Free WeCall за бързи и интуитивни конферентни разговори

  Приложение Free WeCall за бързи и интуитивни конферентни разговори

  Удобното приложение Philips WeCall управлява конферентни разговори и дори въвежда кодове за достъп от вашия календар, което прави изключително улеснява набирането и достъпа до разговори от вашия календар с натискането на един бутон.

 • До 8 часа живот на батерията и зареждане с USB кабел

  До 8 часа живот на батерията и зареждане с USB кабел

  До 8 часа живот на батерията по време на използването й в разговор, и до 200 часа в режим на готовност. С приложен USB кабел позволява много лесно и удобно зареждане.

 • Разширени възможности за премахване на ехото за ясен звук

  Разширени възможности за премахване на ехото с четири многопосочни микрофона около високоговорителя, позволяващи няколко души да се присъединят към разговора и гарантиращи, че участниците в разговора могат да се чуят възможно най-ясно. Вътрешните шумове и шумовете, идващи от външната среда, се потискат с цел разговаряне без ехо.

 • Разширени възможности за премахване на ехото за гладки разговори

  Много бързо и усъвършенствано премахване на ехото с цел осигуряване на изключително качествени разговори със свободни ръце, разговори с цялостен дуплекс на разстояние няколко метра от високоговорителя. Адаптивният алгоритъм цели да премахне ехото и да предотврати прекъсванията поради чувствителността, предавана от високоговорителя на микрофона, което е особено важно в затруднени акустични условия и помещения с висока вибрация, например офиси с малко обзавеждане.

 • Мощни говорители за лесно чуване на гласовете и възпроизвеждане на музика

  2-инчов дисплей с висока чувствителност и усилвател от неодим със слабо изкривяване и специално проектиран нископрофилен конус, осигуряващ широкочестотен отговор и обхватно разпределение на светлината. Говорите, докато ходите или сте в произволна точка в стаята, без това да променя качеството. Или е идеално решение за възпроизвеждане на музика.

 • USB свързаност за провеждане на разговори чрез лаптопи

  USB свързаността позволява да използвате високоговорителя за осъществяване на повиквания от лаптопи с функции за "Plug and play" и автоматично разпознаване на устройства.

 • Тънък и компактен дизайн за лесна преносимост навсякъде

  Елегантният портативен дизайн позволява да вземете със себе си конферентния високоговорител навсякъде, където пожелаете. Лесно се побира в чанта за лаптоп, за да го използвате в движение, когато работите от дома си, в хотелската стая или по време на бизнес среща.

 • Тънък и лек калъф за пътуване, за да го носите навсякъде

  Издръжлив и свръхлек калъф, който защитава високоговорителя, докато пътувате, с елегантен и функционален дизайн, осигуряващ професионален външен вид.

Вижте всички спецификации
 • Philips не носи отговорност за ценности, откраднати по време на използването на InRange.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува