безжичен микрофон и Bluetooth® тонколона

  безжичен микрофон и Bluetooth® тонколона

  Всеки има "The Voice"

  Покажете таланта си с безжичния микрофон и Bluetooth® тонколоната Philips. С приложението "The Voice: On Stage" на вашия iPad можете да изпеете най-горещите парчета, да си направите анонимно прослушване и дори да се състезавате с приятели. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Всеки има "The Voice"

Безжичният микрофон се свързва с вашия iPad

 • Движете се свободно безжичния, подвижен микрофон

  Движете се свободно безжичния, подвижен микрофон

  Езикът на тялото е част от шоуто, когато искате да впечатлите приятелите и семейството си. Кой би искал да е прикован на място от един микрофон с кабел? С безжичния и подвижен микрофон Philips сте свободни да импровизирате свои собствени, уникални движения или пози, които допълват текста на песента. Оставете микрофона на стойката, за да освободите ръцете си. Или го вземете от стойката, за да стане част от танца ви.

 • Изпейте парче за анонимно прослушване, за да видите колко музикални педагози ще ви изберат

  Изпейте парче за анонимно прослушване, за да видите колко музикални педагози ще ви изберат

  Това е сбъднатата мечта на всеки фен на "The Voice" - сега можете да си направите анонимно прослушване и да бъдете избрани от музикален педагог. С приложението "The Voice: On Stage" вашето изпълнение може да ви спечели точки и безплатни песни. Това е вашият звезден миг!

 • Състезавайте се с приятели и семейството си в режим "състезание"

  Състезавайте се с приятели и семейството си в режим "състезание"

  Споделете неповторимото забавление от пеенето със семейството и приятелите си! Преминете в режим "състезание" и ги предизвикайте да премерят певческите си дарби с вас. Приложението "The Voice: On Stage" ще прецени всеки детайл от изпълнението и ще постави оценка според критерии като височина, ритъм, регистър и качество на гласа.

 • Постоянно актуализирана богата фонотека, достъпна за изтегляне

  Постоянно актуализирана богата фонотека, достъпна за изтегляне

  Приложението "The Voice: On Stage" се предлага в комплект с безплатни хитове. Разбира се, можете да обогатите фонотеката си с покупки в приложението. Дали харесвате най-горещите хитове, стари парчета или класика, тук има по нещо за всекиго.

 • Пеете в идеален синхрон с текста на песента на екрана

  Пеете в идеален синхрон с текста на песента на екрана

  Искате да пеете в синхрон с групата, без да пропуснете нито един такт? Не е трудно, тъй като приложението "The Voice: On Stage" показва текста на всяка песен на екрана, с маркиране на текущия текст. Просто го следвайте и ще бъдете винаги в ритъм. Наистина е забавно и лесно.

 • Лесно хващате верния тон с водещите вокали

  Лесно хващате верния тон с водещите вокали

  Харесвате песента, но не ви е добре позната. Няма проблем - приложението "The Voice: On Stage" има функция за водещи вокали, която ви помага бързо да хванете верния тон. Пейте заедно с професионалистите, докато започнете да се справяте сами. Можете дори да усилите или намалите водещите вокали, както ви харесва.

 • Винаги верният тон с Auto-Tune®

  Винаги верният тон с Auto-Tune®

  С функцията Auto-Tune® вече няма да бъркате височината. Auto-Tune® е аудио обработка, която променя височината на вокалите с наш, фирмен софтуер. Тя настройва идеално вокалите, дори да сте ги изпели леко фалшиво. Професионалистите в музикалния бизнес използват това, а сега и вие можете да пеете като звезда!

 • Високочувствителен Bluetooth® микрофон за отлично забавление с пеенето

  Всеки може да пее и все иска да пее високо и ясно. С високочувствителния Bluetooth® микрофон Philips можете да сте сигурни, че ще бъдат уловени и най-дребните детайли от вашето изпълнение. Чувствителността и динамичният обхват са от значение, когато избирате микрофон, тъй като искате гласът ви да звучи еднакво добре и в нежните балади и в гърмящите рок парчета.

 • Слушайте всичката си музика от поддържащата Bluetooth® тонколона

  Добрият микрофон улавя всеки детайл в гласа ви. А сега ви трябва и добра тонколона, която да възпроизведе това, което микрофонът е уловил. Тази тонколона може да се похвали с изходна мощност 2 x 5 W, която ще позволи да гласа ви да звучи в цялото си богатство и с изключителни детайли. Поставете своя iPad, започнете да пеете и ще бъдете удивени от собствения си глас, който звучи по-добре от всякога. Освен това, тази тонколона възпроизвежда музика от вашия смартфон или таблет чрез технологията Bluetooth®.

 • Започнете с безплатните хитове и спечелете още, докато ги слушате

  Приложението "The Voice: On Stage" се предлага в комплект с безплатни хитове, с които да започнете. А след това винаги можете да изтеглите най-новите песни от богатата фонотека, за да обогатите своята собствена.

 • Споделяйте записите си във Facebook, Twitter или по имейла

  Изпълнителите записват пробни версии на парчетата в професионални звукозаписни студиа. Сега вие можете да направите това у дома, тъй като приложението "The Voice: On Stage" превръща вашия iPad в пулт за миксиране! Запишете своята песен и качете записа онлайн, за да могат и други да се насладят на талантливото ви изпълнение. Всяка ваша песен получава оценка, която можете да публикувате във Facebook, Twitter или да изпратите по имейла.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува