PhotoFrame

  Споделяйте спомените си безжично

  Колко цифрови снимки се крият в компютъра ви PC или Mac? Ние знаем, че имате много! С фото дисплея Philips Wireless Digital PhotoFrame™ можете да се наслаждавате на цялата си колекция от снимки от компютъра - както в режим на безжичен поток, така и в режим на прехвърляне. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Споделяйте спомените си безжично

 • Две щраквания са достатъчни за настройване на безжичната връзка на фото дисплея

  Използването на защитена настройка на Wi-Fi (WPS) е най-лесният и сигурен начин за настройване на безжичната връзка между безжичния фото дисплей и безжичен маршрутизатор. Само натиснете бутона "WPS" на безжичния маршрутизатор и същия на фото дисплея и настройката е готова.

 • Предавайте като поток без кабел всичките си снимки, съхранени на компютъра

  С фото дисплея, поддържащ безжично поточно предаване на снимки, не ви трябва да съхранявате снимки на самия фото дисплей. Вместо това всички снимки от домашния компютър или любимите ви изображения от Интернет се предават като безжичен поток към фото дисплея. Можете лесно да ги разглеждате на фото дисплея и изобщо да не се притеснявате за неговия капацитет.

 • Прехвърляйте снимките си безжично с лесен софтуер тип "плъзгане и пускане"

  PhotoFrame Manager - безжичен е софтуер за управление на снимки, който ви позволява да разглеждате, управлявате и подреждате албуми и снимки. PhotoFrame Manager работи на Windows XP и Windows Vista, Mac OS X и е съвместим с iPhoto. Софтуерът също прехвърля безжично снимките ви към безжичния фото дисплей с лесно за използване "плъзгане и пускане" - наистина е толкова лесно!

 • imagen Pro за резки, реалистични цветове и естествени тонове на кожата

  Изключителната технология за подобряване imagen на Philips автоматично анализира снимките, за да се коригират цветовете и да се настрои оптимален контраст. imagen Pro е по-авангардно подобряване на образа, което включва 3 основни елемента от imagen, за постигане на по-добра точност на цветовете, дълбочина на цвета и интелигентен контраст. Освен тях, imagen Pro предлага подобрен цвят на кожата, по-резки образи и гледане на снимки без трепкане, което е много важно при неподвижните образи.

 • Автоматична ориентация на снимките в портретен или пейзажен режим

  Автоматичното определяне на портретна/пейзажна ориентация на снимките се извършва от датчик, който разпознава ориентацията на фото дисплея и показва всяка снимка в необходимия режим.

 • Забавлявайте се с колажи: показвайте няколко снимки в един изглед

  Това е ефект за слайдшоу, с който снимките се показват в колаж, автоматично събиращ заедно различни снимки на случаен принцип, за да се избягнат неугледните рамки, които могат да се получат при снимки с по-малък размер от този на екрана.

 • Добавете ново излъчване към старите спомени с RadiantColor

  RadiantColor е изключителна технология на Philips за показване на по-малки снимки с оптимални пропорции 4:3 чрез разтегляне към страните на екрана на цветовете по ръбовете на снимки, които са по-малки от размера на екрана, като се премахват черните полета и геометричните изкривявания.

 • Икономия на енергия чрез автоматично затъмняване чрез разпознаване на околното осветление

  Smart Power Pro е сензор, който включва и изключва PhotoFrame, като разпознава състоянието на околното осветление и намалява консумацията на енергия, което опазва околната среда чрез спестяване до една трета от изразходваната от PhotoFrame електроенергия. А най-добрата вест е, че това става автоматично!

 • Съотношение на размерите на картината 4:3 за най-добър образ без изкривяване

  Цифровият фото дисплей Philips гарантира, че вашите снимки ще се изобразяват със съотношение 4:3 за най-добър образ.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува