Xenon X-tremeVision gen2

Ксенонова крушка за автомобилни фарове

85122XV2C1

Xenon X-tremeVision gen2 Ксенонова крушка за автомобилни фарове

85122XV2C1

По-голяма безопасност при шофиране с по-ярки светлини

С мощен лъч, който води емисиите на светлина до краен предел, X-tremeVision gen2 е най-новото развитие в ксеноновата технология. Тази изключителна производителност на светлината подобрява вашите шофьорски умения, за да се насладите по-безопасно, по-удобно шофиране. Вижте всички предимства

Xenon X-tremeVision gen2 Ксенонова крушка за автомобилни фарове

По-голяма безопасност при шофиране с по-ярки светлини

С мощен лъч, който води емисиите на светлина до краен предел, X-tremeVision gen2 е най-новото развитие в ксеноновата технология. Тази изключителна производителност на светлината подобрява вашите шофьорски умения, за да се насладите по-безопасно, по-удобно шофиране. Вижте всички предимства

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

По-голяма безопасност при шофиране с по-ярки светлини

Вижте всяка неравност, завой и препятствие на пътя

 • Тип крушка: D2S
 • Опаковка: 1
 • 85 V, 35 W
Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

Лампите за коли на Philips са направени от висококачествено кварцово стъкло

UV кварцовото стъкло е по-здраво от твърдото стъкло и силно устойчиво на екстремни температури и вибрации, което елиминира опасността от експлозия. Лампите на Philips от кварцово стъкло са в състояние да издържат на тежък термичен шок. С възможност за повишено налягане вътре в лампата UV кварцовото стъкло е в състояние да генерира по-мощна светлина. А по-мощната светлина означава подобрено усещане при шофиране, колкото и тъмен да е пътят пред вас.

По-добра видимост за по-безопасно и по-комфортно шофиране

Светлината е съществена част от шофирането. Само с подобряване на качеството на светлината можете да предотвратите инциденти. Xenon X-tremeVision gen 2 подобрява видимостта, така че да можете да разпознавате по-рано пречките и пътните знаци и да имате повече време за реакция. Спектралният състав на тази светлина е адаптиран към естествената цветова чувствителност на вашето око. А с цветова температура от 4800 K този фар генерира светлина, която е щадяща за очите и прави шофирането през нощта по-безопасно и по-приятно.

Philips изобрети иновативната технология Xenon HID

Ксеноновите HID (разряд с висока интензивност) крушки предлагат два пъти повече светлина за по-безопасно шофиране при всякакви условия. Изследванията са показали, че ксеноновите автомобилни светлини помагат на шофьорите да се концентрират върху пътя и да различават пречките и пътните знаци много по-бързо отколкото традиционните крушки. А какво по-добро средство за надвиване на мрака от интензивната бяла светлина, сравнима с дневната?

Крушките за автомобили на Philips са носители на награди

Нашите висококачествени и иновативни автомобилни светлини са носители на награди и постоянно получават признания от автомобилните експерти.

Philips е избора на основните производители на автомобили.

В продължение на 100 години Philips е на челно място в осветителната индустрия за автомобили, въвеждайки технологични иновации, които са се превърнали в стандарт за съвременните автомобили. Днес, една на всеки две коли в Европа и една на три в световен мащаб са оборудвани с осветление от Philips.

Спазване на високи стандарти за качество на ECE хомологация

Автомобилните продукти и услуги на Philips се считат за най-добри в класа си на пазара на производители на оригинално оборудване и на пазара на резервни части. Произведени от висококачествени продукти и тествани според най-високите спецификации, нашите продукти са проектирани за увеличаване на безопасността и комфорта при шофиране на нашите клиенти. Цялата ни продуктова гама е внимателно тествана, контролирана и сертифицирана (ISO 9001, ISO 14001 и QSO 9000) съгласно най-високите изисквания на ЕСЕ. С две думи – това е качество, на което можете да се доверите.

Насочване на светлината към правилната точка пред вашия автомобил

Не е достатъчно да имате само мощни фарове, нужна е и оптична прецизност. Крушките Xenon X-tremeVision plus имат най-прецизната дъгова технология, която е разположена на разстояние 150 – 350 µm. Това означава, че те осветяват пътя точно там, където е нужно на вас, без да заслепяват идващите насреща шофьори.

Xenon X-tremeVision plus: за превъзходно визуално представяне

Лампите Xenon X-tremeVision plus са разработени с технологията Philips Xenon за превъзходно представяне. Генерирайки по-дълъг лъч и с до 150% по-добра видимост, лампите X-tremeVision plus ви помагат да забелязвате по-рано пречките, давайки ви време за реагиране. А с подобрената периферна видимост ще внимавате повече за всички опасности встрани от пътя, като например пешеходци или предстоящи кръстовища. Ярко осветяващи всяка неравност, всеки завой и всяка опасност на пътя, това са фаровете, които могат да удовлетворят най-взискателните шофьори и най-взискателните условия на шофиране.

Лампите за автомобили Philips са защитени от UV повреди

Специалната технология на Philips за покритие против UV лъчения предпазва предните фарове от вредните ултравиолетови лъчения, което прави кварцовото стъкло на Philips с UV покритие идеално за всички условия на шофиране и гарантира техния дълъг живот. Този допълнителен защитен слой ви гарантира предни светлини, които ще траят дълго.

Технически данни

 • Маркетингови характеристики

  Очаквани ползи
  Повече светлина
  Акцент за продукта
  Усетете повече светлина
 • Описание на продукта

  Приложение
  • Дълги светлини
  • Къси светлини
  База
  P32d-2
  Обозначение
  D2S X-tremeVision
  Хомологация ECE
  ДА
  Обхват
  Xenon X-tremeVision gen2
  Технология
  Ксенонови
  Тип
  D2S
 • Експлоатационен срок

  Живот
  2500 ч
 • Характеристики на светлината

  Лумена
  3200 ±450
  Цветна температура
  До 4800 K
 • Електрически характеристики

  Мощност
  35  W
  Напрежение
  85  V
 • Информация за поръчка

  Въвеждане на поръчка
  85122XV2C1
  Код за поръчка
  37707133
 • Данни за опаковката

  Тип опаковка
  C1
  EAN1
  8727900377071
  EAN3
  8727900377088
 • Информация за опакован продукт

  Брутно тегло на бройка
  28  гр
  Дължина
  5  см
  Ширина
  5  см
  Височина
  9  см
  Количество стоки в опаковка
  1
  MOQ (за професионалисти)
  2
 • Информация за външната опаковка

  Дължина
  11  см
  Ширина
  10  см
  Височина
  6  см

Предложени продукти

Последни гледани продукти

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.