Cinema 21:9

LCD телевизор

  Wi-Fi

  Cinema 21:9

  LCD телевизор

  Премиера всяка вечер

  Възхитете се на Blu-ray филмите или HDTV на този 142 см (56") ултраширок телевизионен екран. LCD телевизорът Philips Cinema 21:9 предлага истинско кинематографично изживяване на широк екран, идеално съответстващо на оригиналния филмов формат 21:9 (2.39:1). Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Cinema 21:9 LCD телевизор

142 см (56"), Full HD 1080p, цифров телевизор 56PFL9954H/12 Търсене на подобни продукти

Премиера всяка вечер

с филмовия формат 21:9 и Ambilight

 • Cinema 21:9 с филмови пропорции, без черни ленти отдолу и отгоре

  Cinema 21:9 с филмови пропорции, без черни ленти отдолу и отгоре

  Повечето телевизори са с формат на екрана 16:9 (или 1,78:1) и разделителна способност 1080p Full HD. Холивудските хитове обаче обикновено се снимат във формат 2,39:1. Новите телевизори Philips Cinema 21:9, с формат на екрана 21:9 (2,39:1), отговарят идеално на оригиналния филмов формат, използван от режисьорите. Така че който и да е филмът, вече можете да го гледате в оригиналния му формат без черни ленти.

 • Ambilight Spectra 3 за пълно потапяне в картината

  Ambilight Spectra 3 за пълно потапяне в картината

  Добавете ново измерение към вашето зрително възприятие с Ambilight Spectra 3. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва осветление от гърба на екрана върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, окръжаваща телевизора, така че да съответстват на картината, като създава потапящо зрително изживяване. С Ambilight Spectra 3 филмите наистина оживяват!

 • Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Perfect Pixel HD Engine за ненадмината рязкост и яснота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели, което прави картината по-естествена. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения, каквото и да гледате. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници – от мултимедия до стандартна телевизия.

 • Philips Net TV с Wi-Fi за онлайн услуги на вашия телевизор

  Philips Net TV с Wi-Fi за онлайн услуги на вашия телевизор

  Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Net TV. Наслаждавайте се на филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание на телевизора си когато пожелаете. Просто свържете системата си за домашно кино директно към домашната мрежа през вградената Ethernet връзка, навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на вашия телевизор. Освен това, чрез сертифицираната по DLNA компютърна мрежа можете да гледате видеофилми или снимки, съхранявани на компютъра, като използвате дистанционното управление.

 • Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Насладете се на действието без никакво трепкане. Perfect Natural Motion пресмята движението в картината и коригира трепканията както в ефирен, така и в записан филмов материал (включително в 1080p филми и 24p True Cinema на Blu-ray и DVD диск). Резултатът е още по-гладки и спокойни картини с изключителна острота. Наслаждавайте се на движещи се образи, които надминават по качеството и киното!

 • Дисплей с пълна HD, с разделителна способност 2560 x 1080p

  Насладете се на изключителното качество на образа от източници на Full HD, каквито са HDTV излъчване или Blu-ray, на вашия Cinema 21:9. Уникалният екран с филмов формат и разделителна способност 2560x1080p, който отговаря на съотношение на екрана 21:9.

 • 200 Hz Clear LCD*, 1 мс време за реакция: изключителна рязкост на движенията

  Изпитайте изключителната рязкост на движенията. Телевизорът Philips 200 Hz Clear LCD намалява времето на реакция на LCD телевизора до невероятната 1 милисекунда, така че и при сцените с най-бърза гонитба на автомобили ще бъдете погълнати от действието, без да се мъчите да следвате разтеглените автомобили по екрана.

 • Гледайте богат избор от уеб видео от YouTube и други

  Net TV ви дава богата селекция от видеоклипове от YouTube и други уеб сайтове за видео. Видеоклиповете са пригодени към вашия телевизионен екран, като ви позволяват да се облегнете и се наслаждавате на онлайн видео с оптимално качество.

 • DLNA PC мрежова връзка за гледане на видеофилми от вашия компютър

  DLNA PC мрежовата връзка ви позволява да гледате видеофилми и снимки и да слушате музика от компютъра си

 • Приемане на MPEG4 HDTV през DVB-T и DVB-Cable тунер*

  Екранът с истинска HD има широкоекранна разделителна способност 1920 x 1080p. Това е най-високата разделителна способност на излъчена HD картина за възможно най-високото качество. HDTV позволява да приемате ефирно излъчвано съдържание с висока детайлност през вградения тунер. Той поддържа сигнали DVB-ефирни и DVB-кабелни сигнали за формати MPEG-2 и MPEG-4. Без допълнителна цифрова приставка ще получите изключително качество на картината и звука.

Вижте всички спецификации
 • 200 Hz Clear LCD показва 200 сцени в секунда, като съчетава авангардна 100 Hz технология със сканиращо задно осветяване при 50% цикъл на работа.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни
 • DVB-C само в определени страни и за избрани оператори. Най-актуална информация има на табелката с данни на телевизора.
 • Предлаганите услуги за Net TV зависят от страната и са предмет на условията на ползване.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува