Ултратънък 4K UHD телевизор, поддържан от Android™

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus8809_12/55pus8809_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Ултратънък 4K UHD телевизор, поддържан от Android™

  Ултратънък 4K UHD телевизор, работещ с Android

  Ultra HD със скоростта на светлината: серията 8800 Ultra HD телевизори на Philips с Ambilight. Насладете се на невероятна 4K резолюция и изключително бърза обработка, благодарение на силата на Android. Сърфирането с вашия Smart телевизор никога не е било толкова бързо и толкова забавно. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

8800 series Ултратънък 4K UHD телевизор, поддържан от Android™

139 см (55"), 4K Ultra HD LED телевизор, Hex Core, Двоен тунер DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS8809/12 Търсене на подобни продукти

Ултратънък 4K UHD телевизор, работещ с Android

С 3-странен Ambilight

 • Ambilight променя завинаги начина ви на гледане на телевизия

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от три страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

 • 4K Ultra HD: разделителна способност, каквато не сте виждали никога преди

  Гледайте телевизия като никога досега благодарение на четири пъти по-високата разделителна способност в сравнение с обикновен Full HD телевизор. 3840 x 2160 пиксела предоставят толкова фин, толкова реалистичен образ, че той се превръща в прозорец към един нов свят.

 • Perfect Pixel Ultra HD – открийте поразително качество на картината

  Надграждайки върху наследството на качествената картина, което ни донесе много награди, ние изведохме високата разделителна способност до изцяло ново ниво. Алгоритмите за обработка на картината на нашата система Perfect Pixel Ultra HD конвертират всеки входящ образ в 4K Ultra HD разделителна способност на екрана ви. Резултатът? Независимо дали гледате видео онлайн, или съдържание, заснето с UHD, ще се наслаждавате на съвършената рязкост, движение, яснота, цвят и контраст от Philips.

 • Магазин Google Play™ — светът на една ръка разстояние

  Почувствайте се като дете в магазин за бонбони. Насладете се на вкусен асортимент от приложения, игри и всички неща, налични в магазина Google Play™, като например браузъра Chrome™, YouTube™, Google Movies, Google Music, приложения за социални мрежи и още… и всичко това на вашия телевизор с Android™.

 • Двойният тунер ви позволява да гледате или записвате повече от една програма

  Никога повече не се карайте за това, какво да гледате. С двоен тунер на телевизора си можете да гледате любимия си сериал и футболна среща — едновременно. Нашата двойна функция за запис ви позволява да гледате една програма, докато записвате друга, така че винаги да имате нещо добро за гледане по-късно.

 • Посочвайте, пишете на клавиатура, говорете или правете жестове — действително Smart взаимодействие

  Комуникацията с телевизора ви никога не е била по-лесна или по-забавна. Нашето напълно интуитивно дистанционно управление има всички обичайни предимства като бутони за директен достъп, функция "мишка" с насочване и кликване и клавиатура от обратната страна... но това не е всичко. Искате да намалите силата на звука? Едно лесно плъзване на ръката ви (без необходимост от дистанционно управление!) и вградената камера ще разпознае жеста ви и ще регулира съответно. Не ви се използва клавиатурата? Говорете на дистанционното управление и резултатите ще се показват на екрана на телевизора ви! Действително по-интелигентно изживяване за вас.

 • Вградената Smart Camera се появява точно когато ви е нужна

  Тук я има, тук я няма! Интелигентната камера Philips остава дискретно скрита в долната част на рамката на телевизора ви, така че никога да не нарушава ясните линии на телевизора ви. Когато стартирате повикване чрез Skype™ или използвате контрол с жестове, за да комуникирате с телевизора си, тя удобно се отваря с едно лесно натискане на дистанционното управление.

 • Свръхтънката рамка ви дава повече картина, която да обичате

  Свръхтънката рамка ви дава повече картина, която да обичате

  Традиционните телевизори имат рамка, която се увива около телевизора като рамка на картина. Нашата свръхтънка рамка е съвременна и тънка, за да можете да се наслаждавате на повече картина.

 • Изключително елегантни линии за рафиниран профил

  Изключително елегантни линии за рафиниран профил

  Шикозен. Съвременен. Изтънчен. Прецизен. Свръхтънкият силует от Philips. Не би трябвало да се учудвате, че нещо толкова фино привлича такъв интерес, като имате предвид колко изтънченост ще придаде на интериора ви.

 • 1000 Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения

  1000 Hz PMR за съвършени плавно движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с притока на адреналин по време на игра, скоростни спортни събития или екшън филми на Ultra HD телевизор. Ето защо този телевизор Philips има 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra; така че да се наслаждавате на съвършени плавно движещи се изображения с Ultra HD разделителна способност. Защото въпреки че пулсът ви може да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • От приложения до Cloud TV: повече онлайн развлечения от всякога

  Представете си постоянно растяща колекция от Smart приложения на телевизора си. От YouTube до музика, видео по заявка и още много други можете да персонализирате кои приложения да добавите към таблото за управление. Искате още? Разгледайте Cloud TV. Със стотици първокласни международни канали това е чудесен начин да гледате любимите си програми и да откривате какво е популярно от другата страна на света. С Cloud Explorer имате достъп до Dropbox™ за преглед (и споделяне) на любимите ви снимки и видеоклипове на големия екран.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Предлагането на Cloud TV зависи от наличието му в страната и нормативните уредби
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува