Ултратънък Smart 4K Ultra HD LED телевизор

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/50pus6809_12/50pus6809_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Ултратънък Smart 4K Ultra HD LED телевизор

  Ултратънък 4K Ultra HD LED телевизор

  Присъединете се към Ultra HD революцията с телевизора Philips серия 6800 4K Ultra HD. Гледайте стотици платени международни канали чрез Cloud TV и се потопете в 3D. Всичко това с 4K Ultra HD разделителна способност. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

6800 series Ултратънък Smart 4K Ultra HD LED телевизор

127 см (50"), 4K Ultra HD LED телевизор, Двуядрен, DVB-T/T2/C/S/S2 50PUS6809/12 Търсене на подобни продукти

Ултратънък 4K Ultra HD LED телевизор

Със Smart TV

 • Pixel Plus Ultra HD: открийте Ultra HD качество на картината

  Усетете Ultra HD рязкостта от Philips. Вече можете да се наслаждавате на любимите си екшън филми и спортни събития с поразителна 4K Ultra HD разделителна способност. А дали извличате поточно от мрежата, или гледате DVD, Philips Pixel Plus Ultra HD Engine предоставя по-резки изображения с по-ярки бели тонове и по-черни черни.

 • Приложение MyRemote: по-интелигентният начин да взаимодействате с телевизора си

  Управлявайте своя телевизор Philips директно от смарт устройството си. С приложението MyRemote никога не е било по-лесно да споделяте съдържание от вашето смарт устройство на телевизора (SimplyShare), да прехвърляте цифрови телевизионни предавания на вашия таблет (Wi-Fi smart screen) и да имате винаги актуална информация със справочника на телевизионните програми, който ви позволява да избирате програми за гледане.

 • Wi-Fi Miracast™ – отразете екрана на смартфона си на телевизора

  Отразете това, което виждате на смарт устройството си, и го споделете с приятели и семейство на телевизора. От снимки до видеоклипове, игри и други, отразете всичко от своя смартфон и таблет на големия екран с проста команда.

 • Cloud TV и Cloud Explorer обединяват световете

  "Тъй като сте уникални, ние мислим, че начинът, по който гледате телевизия, следва също да бъде такъв. С постоянно растящата си селекция Philips Cloud TV ви позволява да избирате от стотици телевизионни канали от целия свят. Cloud Explorer улеснява споделянето с приятели наблизо и надалеч, като ви позволява достъп до профила ви в Dropbox™ чрез телевизора ви, за да гледате съдържанието си на големия екран.

 • Multiroom TV – споделяйте телевизия на живо и записи между телевизорите

  Освободете се от традиционното излъчване. Работейки като сървър, вашият Philips Smart TV има силата да се свързва с друг телевизор в същата Wi-Fi мрежа. След свързването можете да споделяте телевизия с цифрово излъчване и записи от този телевизор към клиентски такъв, без да прокарвате нови кабели или да давате пари за множество абонаменти.

 • Изключително елегантни линии за рафиниран профил

  Изключително елегантни линии за рафиниран профил

  Шикозен. Съвременен. Изтънчен. Прецизен. Свръхтънкият силует от Philips. Не би трябвало да се учудвате, че нещо толкова фино привлича такъв интерес, като имате предвид колко изтънченост ще придаде на интериора ви.

 • Свръхтънката рамка ви дава повече картина, която да обичате

  Свръхтънката рамка ви дава повече картина, която да обичате

  Традиционните телевизори имат рамка, която се увива около телевизора като рамка на картина. Нашата свръхтънка рамка е съвременна и тънка, за да можете да се наслаждавате на повече картина.

 • Digital Natural Motion за плавно движещи се изображения

  Digital Natural Motion за плавно движещи се изображения

  Вие обичате екшън филми, спортни събития и игри, но искате възможно най-добрата картина. Digital Natural Motion е удостоена с награди технология за подобрение от Philips, която намалява потрепването, като предоставя отлична рязкост и най-плавната, гладка картина, която можете да си представите.

 • 400 Hz PMR Ultra HD за плавни движещи се изображения

  400 Hz PMR Ultra HD за плавни движещи се изображения

  Нищо не може да се сравни с притока на адреналин по време на игра, забързани спортни събития или екшън филми на Ultra HD телевизор. Ето защо този телевизор Philips има 400 Hz Perfect Motion Rate Ultra; така че да се наслаждавате на плавни движещи се изображения с Ultra HD разделителна способност. Защото въпреки че пулсът ви може да подскача, изображението, което гледате, не би трябвало.

 • 3D реалистично ви отвежда на места, където не сте били преди

  3D реалистично ви отвежда на места, където не сте били преди

  Активната 3D технология и високоскоростните дисплеи създават невероятна дълбочина, контраст и реализъм за 3D зрителско изживяване без конкуренция. Преобразува 2D съдържание в ярко и безупречно 3D. Съвършеното 3D изживяване.

 • Smart TV: цял нов свят за изследване

  Smart TV: цял нов свят за изследване

  Открийте по-интелигентно изживяване, което се намира отвъд традиционната телевизия. Наемайте и гледайте поточно филми, видеоклипове или игри от онлайн видео магазини. Гледайте телевизия на запис от любимите си канали и се наслаждавайте на растяща селекция от онлайн приложения като Youtube.

Вижте всички спецификации
 • Предлагането на приложението MyRemote и свързаните с него функции зависи от модела телевизор и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TV.
 • За приложенията на Smart TV, посетете www.philips.com/TV, за да откриете кои услуги се предлагат във вашата страна
 • Предлагането на Cloud TV зависи от наличието му в страната и нормативните уредби
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Камерата за телевизор Philips (PTA317) се продава отделно.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува