LCD телевизор

  LCD телевизор

  Изпитайте удоволствие от една прекрасна телевечер - гарантирано

  Изпитайте отличното качество на звука и картината с Full HD 1080p дисплея на LCD телевизорa Philips 47PFL3605. Толкова лесен за забавление и висококачествен, че може да сте сигурни, че сте направили верния избор с този 119 см (47") Full HD телевизор на Philips. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Изпитайте удоволствие от една прекрасна телевечер - гарантирано

с Full HD образ и превъзходен звук

 • Динамичен контраст 50000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  Динамичен контраст 50000:1 за невероятно богата детайлност на черното

  Искате плосък LCD дисплей с възможно най-висок контраст и най-жива картина. Усъвършенстваната видео обработка на Philips, в съчетание с уникалната технология на затъмняване, дава живи изображения. Динамичният контраст ще увеличи контраста с отлични нива на черното и точно предаване на тъмните оттенъци и цветове. Той дава ярка, реалистична картина с висок контраст и живи цветове.

 • 28,9 милиарда цвята за брилянтни естествени изображения

  28,9 милиарда цвята за брилянтни естествени изображения

  Живи и естествени изображения от най-съвършената обработка на цветовете. Каналите на 3-те цвята (RGB) са оптимизирани с обща възможност за обработка на 28,9 милиарда цвята. Усъвършенстваните алгоритми долавят дори и най-фините оттенъци на цветовете и човешката кожа и създават възможно най-добрите цветове.

 • Идеално свързване с 2 HDMI входа и Easylink

  Идеално свързване с 2 HDMI входа и Easylink

  HDMI представлява един единствен кабел, който пренася и видео, и аудио сигнала от устройствата до телевизора, за да избегнете плетеницата от кабели. Той пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink ви трябва само едно дистанционно управление, за да извършвате повечето действия с вашия телевизор, DVD, BluRay плейър, декодер или система за домашно кино.

 • Наслаждавайте се на възпроизвеждане на снимки и музика по USB

  Наслаждавайте се на възпроизвеждане на снимки и музика по USB

  USB съединителят ви дава достъп до jpeg снимки и mp3 музика от повечето USB памети (устройства клас USB памет). Включете USB паметта в слота отстрани на телевизора, за да получите достъп до мултимедийно съдържание с лекия за използване екранен браузър на съдържание. Сега можете да гледате и споделяте своите снимки и музика.

 • Full HD телевизор с Digital Crystal Clear за дълбочина и яснота

  Digital Crystal Clear представлява пакет от нововъведения, които регулират и оптимизират образа по цифров път за оптимални нива на контраста, цвета и рязкостта. Резултатът е изключително ясен образ от всеки източник.

 • Почувствайте мощта на 20 W RMS и Incredible Surround

  Почувствайте мощта на музикалния ритъм и атмосферата на филмите. Мощните усилватели с номинална мощност 20 W (2 x 10 W RMS) създават реалистична звукова сцена. Incredible Surround ви позволява да изпитате абсолютния съраунд с по-голяма дълбочина и ширина на звука, който допълва богатото зрително изживяване.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като монитор за компютъра

  С PC входа можете да свържете телевизора към компютър чрез VGA кабел и да го използвате като монитор за компютъра.

 • Интегриран MPEG-4 тунер за приемане с висока детайлност без декодер

  Интегрираният цифров тунер ви позволява да приемате ефирна телевизия без допълнителна приставка. Гледайте качествена телевизия без струпване на кабели.

 • Етикет за награда Eco Flower за Европа

  През последните 10 години работихме усилено, за да намалим въздействието, което оказваме върху околната среда, и ще продължим да го правим. Нашите процедури за екологичен дизайн целят създаване на все по-екологични телевизори Philips със значително по-слабо въздействие върху околната среда. Philips получи екоетикета на ЕС (цветето) за повечето си модели благодарение на тяхната висока енергийна ефективност, изключително нисък разход на енергия в режим на готовност (до 50% под нивото, изисквано от екоетикета на ЕС), отсъствие на опасни вещества (напр. олово) и фактът, че Philips създава лесни за рециклиране телевизори.

Вижте всички спецификации
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • DVB-T - поддържа се само в определени страни
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува