широкоекранен плосък телевизор

  широкоекранен плосък телевизор

  Получете повече от гледането

  Наслаждавайте се на най-доброто с този плосък телевизор Philips Cineos с Pixel Plus 2 HD, Ambilight 2, истинска HD LCD технология и шарнирна стойка с електромотор. Технологията Digital Media Reader ви дава още по-широк достъп до мултимедийно съдържание. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете повече от гледането

с Pixel Plus 2 HD и Ambilight 2

 • Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Готов за HD (HD Ready) и най-високо качество на изобразяване при HD сигнали

  Насладете се на изключителното качество на изображението при телевизионен сигнал с висока детайлност и бъдете напълно подготвени за HD източници, като HDTV цифрови декодери или Blu-ray дискове. "HD Ready" е защитена марка, предлагаща изображение с качество над това на прогресивното сканиране. Тя отговаря на строгите стандарти, наложени от EICTA, за да предложи HD екран, илюстриращ преимуществата на разделителната способност и качеството на изображението при телевизионен сигнал с висока разделителна способност. Разполага с универсална възможност за свързване както с аналогов YPbPr, така и за некомпресирана цифрова връзка с DVI или HDMI, като поддържа HDCP. Може да възпроизвежда сигнали 720p и 1080i при 50 и 60 Hz.

 • Pixel Plus 2 HD за по-добра детайлност, дълбочина и яснота

  Pixel Plus 2 HD за по-добра детайлност, дълбочина и яснота

  Pixel Plus 2 HD предлага уникално съчетание от съвършена рязкост, естествени детайли, увеличена дълбочина, живи цветове и естествено движение от телевизионни сигнали - стандартни и с висока разделителна способност, както и от мултимедийни източници. Всеки пиксел от входящата картина се подобрява, за да отговаря по-добре на околните пиксели, което води до по-естествена картина. Артефактите в компресираното мултимедийно съдържание се откриват и понижават, което гарантира, че картината е чиста и с отлична рязкост. Цифровото понижаване на шума гарантира, че картината е с идеална гладкост и със съвършена рязкост.

 • 2-каналният активен Ambilight подобрява усещането при гледане

  2-каналният активен Ambilight подобрява усещането при гледане

  Ambilight по впечатляващ начин допринася за общото усещане при гледане, като предлага външно осветление, допълващо цветовете и осветеността на образа върху екрана. Това добавя ново измерение към общото усещане при гледане, като ви потапя напълно в онова, което гледате, като създава атмосфера, стимулира отморяващо гледане и подобрява възприемането на детайлите в картината, контраста и цвета. Ambilight автоматично и независимо адаптира цветовете в съответствие с променящата се на екрана картина.

 • Full HD LCD дисплей, 1920x1080p

  Този дисплей има разделителна способност, която се нарича Full HD. Като използва последните достижения на LCD технологията, екранът предлага пълната висока детайлност за широк екран с 1080 прогресивни реда, всеки с по 1920 пиксела. Това дава възможност за най-доброто възможно качество на картината за HD сигнали с до 1080 реда. Резултатът е картина с прогресивно сканиране без всякакво трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живият образ с изключителна рязкост ще ви достави максимално наслаждение при гледане.

 • 2 вградени NXT монолитни високоговорителя с удивителни показатели

  Революционната концепция на повърхностния звук NXT беше доразвита в технологията на монолитните високоговорители. Всъщност при нея външната повърхност на корпуса на телевизора се използва като мембрана на високоговорител. Сега високоговорителите са практически невидими, осигурявайки впечатляващ дизайн и чисто и директно излъчване на звука.

 • Включена е моторизирана шарнирна поставка със сходен дизайн

  Висококачествената поставка е проектирана специално за този телевизор и нейното предназначение е да облекчи лесното поставяне на вашия плосък телевизор, без да пробивате дупки в стената. Насладете се на възможността да намерите най-добрия ъгъл за гледане чрез леко побутване само с един пръст и на магическия ефект на завъртането чрез дистанционното управление на моторизираната шарнирна поставка. Тя може да се завърти на цели 60 градуса (по 30 градуса в двете посоки) и "помни" централната и предишната позиции. Кабелите отзад са скрити от погледа по специална технология (Invisible Cable). Поставката е така конструирана, че да се монтира към стойка на пода в съответстващ дизайн.

 • USB и слот за карта с памет за моментално възпроизвеждане на мултимедия

  Гледайте и споделяйте без забавяне вашите филми, снимки и музика. Слотът за карта с памет приема карти от вида Compact Flash I и II, Memory Stick, SD Card / Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (до 2 GB) и Multi Media Card. Просто сложете картата с памет в слота отстрани на телевизора и ще получите достъп до мултимедийните файлове, записани на картата. USB съединителят дава достъп до мултимедийните файлове на повечето USB памети, както и повечето цифрови камери (устройство клас USB памет).

 • Възможно най-съвременно и висококачествено свързване към HDMI и DVI-I

  HDMI и DVI-I позволяват свързване към екрана на некомпресиран цифров източник на RGB сигнал. Благодарение на елиминирането на всякакво преобразуване на сигнала, образът е без никакви дефекти. Запазването на оригиналния сигнал позволява намалено трептене и води до по-чиста картина. HDMI интелигентно предава сигнала от източника, използвайки възможно най-високата разделителна способност. Входът за HDMI е обратно съвместим с всички източници на DVI сигнал, но включва още и цифрово аудио. HDMI и DVI-I използват схемата за защита от копиране HDCP. Входът DVI-I е съвместим с аналоговото прогресивно сканиране и сигнали на HDTV и от компютър (VGA).

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува