Плосък телевизор

  Плосък телевизор

  Получете повече от гледането

  Ето един чудесен нов телевизор, който ви предлага не само чудесни картина и звук, но и модерен стил и качествено оформление. Функциите му включват Crystal Clear III за естествени, живи изображения и звук Virtual Dolby Surround за превъзходно аудио. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете повече от гледането

с Crystal Clear III

 • LCD VGA дисплей с подобрена разделителна способност, 640 x 480 пиксела

  Този VGA дисплей с най-съвременна LCD технология на екрана има подобрена разделителна способност от 640 x 480 пиксела.

 • Crystal Clear III за естествени изображения с подобрено качество

  Crystal Clear III съчетава цяла гама подобрения, за да осигури по-добра картина. Те включват 2D гребенчат филтър, динамичен контраст, разширение на синия цвят и подсилване на зеления, за да можете винаги да получавате най-естествено изглеждащите цветове.

 • Цифровият активен контрол намалява дефектите при движеща се MPEG картина

  Покрай подобренията в шумоустойчивостта и рязкостта със скорост 60 пъти в секунда и коригирането на картината над 3 000 пъти в минута, цифровият активен контрол следи непрекъснато за характерните при цифровото съдържание дефекти в движещата се картина и ги намалява. Това означава, че усещането при цифрово гледане се следи и оптимизира непрекъснато с цел максимално удоволствие от гледането

 • Звук Virtual Dolby Surround за аудио преживяване като на кино

  Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

 • Компактен и елегантен дизайн, който подхожда на всяка стая

  Този стил в дизайна подчертава един елегантен, компактен изглед, пести време и се вписва навсякъде.

 • Вградено FM радио, за да се наслаждавате на предпочитаните си радиостанции.

  Вграден FM радиоприемник, способен да запомни 40 предварително настроени станции. Екранните им имена улесняват навигацията, като е включен и удобен скрийнсейвър-часовник за използване, докато слушате.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като компютърен монитор

  С PC вход можете да свържете телевизора към персонален компютър и да го използвате като компютърен монитор.

 • Интелигентна картина и интелигентен звук, за да гледате по собствения си вкус

  Предварително настроените режими на Philips за интелигентна картина и интелигентен звук ви дават пряк достъп само с един бутон на дистанционното. Можете да изберете оптимизирани настройки на картината и звука за различните им режими.

 • DVI-I осигурява най-добрата картина и гъвкаво свързване

  Входът за DVI-I прехвърля към екрана некомпресиран широколентов цифров RGB сигнал от източника. Благодарение избягването на преобразуване на цифровите сигнали в аналогови, той предлага чист и свободен от трептене образ без дефекти и шум. Входът за DVI поддържа защита от копиране HDCP, което позволява да гледате защитени срещу копиране програми, получавани през приставки, DVD плеъри и HD рекордери. DVI-I е готов за бъдещи приложения, тъй като може да бъде свързан към всички HDMI устройства (необходим е преобразуващ кабел). Входът за DVI-I поддържа и аналогови VGA сигнали от компютър.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува