1

X-tremeUltinon LED

сигнална и интериорна крушка за автомобил

  -{discount-percentage}%

  X-tremeUltinon LED

  сигнална и интериорна крушка за автомобил

  По-ярък и по-стилен

  Не губете ключовете си отново с ярките стилни и издръжливи 43мм LED лампи Festoon на Philips за интериорно осветление и рег. табели. Силната светлина до 6000 K с ефект на дн. светлина осветява вътрешн. на автомобила, като е нежна към очите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-ярък и по-стилен

Не губете ключовете си отново с ярките стилни и издръжливи 43мм LED лампи Festoon на Philips за интериорно осветление и рег. табели. Силната светлина до 6000 K с ефект на дн. светлина осветява вътрешн. на автомобила, като е нежна към очите. Вижте всички предимства

X-tremeUltinon LED сигнална и интериорна крушка за автомобил

LED-FEST [43 мм], Брой лампи: 1, Ефект на дневна светлина, 12 V, 6000 K, Усъвършенствана автомобилна система 129466000KX1 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

По-ярък и по-стилен

Проектирайте вашия интериор със светодиодни лампи

Ярка интериорна светлина, за да виждате всичко в колата си

Независимо дали е вашият телефон, ключовете ви, или изгубената лява обувка на детето ви, все някога всички сме търсили изгубена вещ в слабоосветения си автомобил. С интериорните LED светлини от Philips получавате топла, ярка, еднакво дифузирана светлина. Така че следващият път когато търсите в багажника, жабката или на пода на вашият автомобил, ще бъдете способни да видите точно какво правите и да намерите всичко с лекота.

Надстройте вашите фарове, надстройте вашия стил

Интериорното осветление не е само функционално и комфортно, а и изглежда добре. Надстройте вътрешното си осветление с по-ярка топла светлина или с ефект на дневна светлина. Така, когато отворите багажника или светнете осветлението на таблото, ще можете да го направите с повече стил. Вашата кола изразява кои сте, така че направете стилно впечатление със светодиодните интериорни светлини от Philips.

Ярка светлина за интериора на вашия автомобил

Независимо дали е плафон, осветление за четене, жабка, или багажник – вашите изисквания за осветлението и стила могат да се различават. За интериора на вашия автомобил можете да изберете от разнообразието светодиодни лампи за превъзходна видимост и стил X-tremeUltinon от Philips. Изберете от комфортното топло бяло (4000 Келвина) и ефект на дневна светлина (6000 Келвина). Ярка и стилна, тази светлина ще промени шофирането. Независимо дали търсите изтърван телефон, пасажерът ви иска да чете, или се опитате да откриете най-добрия маршрут за вашата дестинация, сега можете да го направите с ярка интериорна светлина.

Надеждно и дълготрайно LED осветление

Искате ярки и стилни фарове. Но не искате да заменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове; колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. Със същия интензитет на осветяване светодиодите са много по-трайни. А светодиодните продукти X-tremeUltinon от Philips показват изключителна издръжливост. Заради последните технологични иновации те са защитени от нагряване и вибрации и издържат до 12 години. Тъй като повечето коли биват заменяни или надстройвани за този период, вашите стилни нови фарове би трябвало да покрият живота на експлоатация на вашия автомобил.

Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия е и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени, следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до последователно високи стандарти на производство. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като при закупуването на Philips закупуват качество. Получавате мощна ярка светлина и прецизен лъч. Получавате елегантен стил. И също така получавате усъвършенствана светодиодна система за осветление за по-безопасно, по-плавно и по-приятно шофиране.

Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота.

Вижте всички спецификации
 • Единствено вие носите отговорността да гарантирате, че светодиодните светлини отговарят на приложимите законови изисквания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува