1
Автомобилно осветление

X-tremeUltinon LED

сигнализираща крушка за автомобил

  X-tremeUltinon LED

  сигнализираща крушка за автомобил

  По-ярък и по-стилен

  За безопасно и модерно шофиране преминете на наситените червени светодиодни стопове и задни габарити X-tremeUltinon от Philips [~P21/5 W]. Те са мощни, прецизни и изглеждат добре, така че да сигнализирате безопасно и със стил. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-ярък и по-стилен

За безопасно и модерно шофиране преминете на наситените червени светодиодни стопове и задни габарити X-tremeUltinon от Philips [~P21/5 W]. Те са мощни, прецизни и изглеждат добре, така че да сигнализирате безопасно и със стил. Вижте всички предимства

НОВО

X-tremeUltinon LED сигнализираща крушка за автомобил

LED-RED [~P21/5 W], Брой лампи: 2, 12 V, интензивно червено, Усъвършенствана автомобилна система 12899RX2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

По-ярък и по-стилен

Силно, издръжливо и наситено светодиодно сигнализиране

 • Сигнализирайте вашето намерение с по-ярка външна светлина

  Сигнализирането на желаното движение на автомобила е от основно значение за вашата безопасност. За да избегнете сблъсъци, другите участници в движението трябва да знаят какво правите. А когато лошите атмосферни условия намалят видимостта, необходимостта от ярко и наситено сигнализиране става още по-важна. Светодиодните сигнализиращи светлини Philips X-tremeUltinon ви предоставят яркия ефект на дневна светлина и до 6000 K за задните и габаритните светлини. С по-интензивни цветове за приложения при завиване и спиране, незабавно включващи се светодиоди и равномерна и добре насочена светлина ще предоставите на другите шофьори ключовото допълнително време за реагиране на вашите движения.

 • Надстройте вашите фарове, надстройте вашия стил

  Въпреки че основната цел на външното осветление е да ви помогне да виждате и да бъдете видени, няма причина и да не изглеждате добре в същото време. Ако търсите да надградите стила си без купуване на по-нова кола, заместването на вашите външни светлини с LED е разумен начин да похарчите пари. Надградете своите външни светлини с по-интензивни червени стопове, наситени жълти мигачи и ярки бели светлини за позициониране и задна скорост. Вашата кола изразява кои сте, така че направете стилно впечатление със светодиодните външни светлини от Philips.

 • Незабавно включващите се светлини спомагат за по-безопасно рязко спиране

  Рефлекторните лампи се нуждаят от време, за да светнат и достигнат своята пълна ефективност. За разлика от тях светодиодните светлини се включват „незабавно“. Разликата се измерва в части от секундата. При рязкото спиране частите от секундата са от значение. Например при 100 км/ч само четири десети от секундата разлика във времето за реакция би се равнявало на допълнителни 11 метра за време на реакция – това е около 2,5 дължини на автомобили за допълнително време за мислене. Със светодиодните стоп светлини Philips шофьорът отзад ще узнае незабавно, щом решите да спрете.

 • Равномерно разпределяне на светлината, за подобрена видимост

  Гамата светодиодно външно осветление от Philips е проектирана за по-умно разпределение на светлината, за да гарантира, че външните лампи за сигнализация са защитени, където са ви необходими (независимо дали е задна светлина, стоп, или сигнализираща). С широкоъгълна и равномерна светлинна дифузия не само можете да видите повече на пътя, но и другите шофьори ви виждат повече.

 • Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

  Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия е и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени, следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до последователно високи стандарти на производство. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като при закупуването на Philips закупуват качество. Получавате мощна ярка светлина и прецизен лъч. Получавате елегантен стил. И също така получавате усъвършенствана светодиодна система за осветление за по-безопасно, по-плавно и по-приятно шофиране.

 • Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

  Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота. Въпреки това препоръчваме специалист механик да монтира вашите нови светодиодни фарове Philips X-tremeUltinon – това би гарантирало незабавното им използване. Въпреки че тези фарове са съвместими с широка гама модели автомобили, не се поддържат всички видове автомобили.

 • Надеждно и дълготрайно LED осветление

  Искате ярки и стилни фарове. Но не искате да заменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове; колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. Със същия интензитет на осветяване светодиодите са много по-трайни. А светодиодните продукти X-tremeUltinon от Philips показват изключителна издръжливост. Заради последните технологични иновации те са защитени от нагряване и вибрации и издържат до 12 години. Тъй като повечето коли биват заменяни или надстройвани за този период, вашите стилни нови фарове би трябвало да покрият живота на експлоатация на вашия автомобил.

Вижте всички спецификации
 • Светодиодният модернизиран светлинен източник не може да се монтира законно на превозни средства, използващи пътната мрежа. Lumileds не поема каквато и да било отговорност и/или правна отговорност.
 • Важно: този светодиоден модернизиран светлинен източник е специално проектиран и предназначен само за офроуд употреба, като например ралита и състезания по трасета, така че подлежи на техническа проверка за монтаж.
 • Ваша отговорност е използването на светодиодните модернизирани светлинни източници да е в съответствие с приложимите правни изисквания. Предназначени са за ралита и състезания по трасета. Не са подходящи за употреба на обществената пътна мрежа.
 • Светодиодните модернизирани фарове и екстериорни сигнални светлини не са предназначени за продажба в Германия, Испания, Словакия, Кипър, Обединеното кралство, Нидерландия, Чешка република, Гърция, Унгария, Латвия, Люксембург, Малта и Словения.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува