1

Vision LED

сигнализираща крушка за автомобил

  -{discount-percentage}%

  Vision LED

  сигнализираща крушка за автомобил

  Ярки сигнали. Стилно шофиране.

  За стилно шофиране се възползвайте от светлините за сигнализиране с наситени цветове. Светодиодните светлини Vision от Philips [˜W21W] са ярки, наситено червени и изглеждат добре, за да можете да сигнализирате безопасно и със стил. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Ярки сигнали. Стилно шофиране.

За стилно шофиране се възползвайте от светлините за сигнализиране с наситени цветове. Светодиодните светлини Vision от Philips [˜W21W] са ярки, наситено червени и изглеждат добре, за да можете да сигнализирате безопасно и със стил. Вижте всички предимства

За съжаление този продукт вече не е наличен

Vision LED сигнализираща крушка за автомобил

LED-T20-RED [~W21W], Брой лампи: 2, 12 V, интензивно червено, Усетете повече светлина 12838REDX2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Ярки сигнали. Стилно шофиране.

Надеждно светодиодно качество

Надстройте вашите фарове, надстройте вашия стил

Въпреки че основната цел на външното осветление е да ви помогне да виждате и да бъдете видени, няма причина и да не изглеждате добре в същото време. Ако търсите да надградите стила си без купуване на по-нова кола, заместването на вашите външни светлини с LED е разумен начин да похарчите пари. Надградете своите външни светлини с по-интензивни червени стопове, наситени жълти мигачи и ярки бели светлини за позициониране и задна скорост. Вашата кола изразява кои сте, така че направете стилно впечатление със светодиодните външни светлини от Philips.

Ярки сигнали за подобрена видимост

Сигнализирането на желаната посока на вашия автомобил е от основно значение за вашата безопасност. За да избегнете сблъсъци, другите участници в транспорта трябва да знаят какво правите. Ярките сигнализиращи светлини гарантират, че ще бъдете забелязани, с цел по висока безопасност. Без значение дали сте включили на заден ход, позиционирате се или спирате, светодиодните сигнализиращи светлини Philips Vision ви предоставят необходимата за вас ефективност и дават на другите шофьори допълнително време, за да реагират на вашите движения.

Незабавно включващите се светлини спомагат за по-безопасно рязко спиране

Рефлекторните лампи се нуждаят от време, за да светнат и достигнат своята пълна ефективност. За разлика от тях светодиодните светлини се включват „незабавно“. Разликата се измерва в части от секундата. При рязкото спиране частите от секундата са от значение. Например при 100 км/ч само четири десети от секундата разлика във времето за реакция би се равнявало на допълнителни 11 метра за време на реакция – това е около 2,5 дължини на автомобили за допълнително време за мислене. Със светодиодните стоп светлини Philips шофьорът отзад ще узнае незабавно, щом решите да спрете.

Добро разпръскване на светлината за подобрена видимост

Гамата външни светодиодни фарове Philips е проектирана за по-интелигентно разпределяне на светлината с цел гарантиране, че външните сигнални фарове се насочват там, където са ви нужни (без значение дали става въпрос за заден ход, спиране или сигнализиране). С широкия ъгъл и доброто разпределяне на светлината можете не само да виждате повече от пътя, но и другите шофьори може да виждат по-добре вас.

Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия е и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до последователно високи стандарти на производство. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като при закупуването на Philips закупуват качество. Получавате мощна ярка светлина и прецизен лъч. Получавате елегантен стил.

Надеждно и дълготрайно LED осветление

Искате ярки и стилни автомобилни светлини. Но не искате да заменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове: колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. На същото ниво на интензитета на светлината светодиодите са много по-трайни. А светодиодните лампи Philips Vision притежават допълнителна издръжливост на топлина и вибрация, което ги прави перфектния избор за дълготрайна производителност с експлоатационен живот до 8 години.

Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота.

Вижте всички спецификации
 • Единствено вие носите отговорността да гарантирате, че светодиодните светлини отговарят на приложимите законови изисквания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува