1
Автомобилно осветление

Vision LED

сигнална и интериорна крушка за автомобил

  Vision LED

  сигнална и интериорна крушка за автомобил

  Ярко вътрешно осветление

  Не губете ключовете си отново с ярките стилни и издръжливи 38 мм LED лампи Festoon на Philips за интер. осветл. и регистр. табели. Силната светл. до 6000 K с ефект на дн. светл. осветява вътрешността на автомобила, като е нежна към очите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Ярко вътрешно осветление

Не губете ключовете си отново с ярките стилни и издръжливи 38 мм LED лампи Festoon на Philips за интер. осветл. и регистр. табели. Силната светл. до 6000 K с ефект на дн. светл. осветява вътрешността на автомобила, като е нежна към очите. Вижте всички предимства

Vision LED сигнална и интериорна крушка за автомобил

LED-FEST [38 мм], Брой лампи: 1, Ефект на дневна светлина, 12 V, 6000 K, Усетете повече светлина 128016000KX1 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Ярко вътрешно осветление

Вижте повече със светодиодни светлини

 • Надстройте вашите фарове, надстройте вашия стил

  Вашите изисквания и желания може да се различават в зависимост от приложението. За интериора на автомобила ви може да избирате от различни светлинни лампи Philips Vision за повече яркост. Изберете комфортен ефект на дневна светлина с 4000 келвина. Вашата кола ви помага да изразите себе си, така че акцентирайте върху вашия стил с вътрешните светодиодни светлини Philips.

 • Ярка интериорна светлина, за да виждате всичко в колата си

  Независимо дали е вашият телефон, ключовете ви, или изгубената лява обувка на детето ви, все някога всички сме търсили изгубена вещ в слабоосветения си автомобил. С интериорните LED светлини от Philips получавате топла, ярка, еднакво дифузирана светлина. Така че следващият път когато търсите в багажника, жабката или на пода на вашият автомобил, ще бъдете способни да видите точно какво правите и да намерите всичко с лекота.

 • Надеждно и дълготрайно LED осветление

  Искате ярки и стилни автомобилни светлини. Но не искате да заменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове: колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. На същото ниво на интензитета на светлината светодиодите са много по-трайни. А светодиодните лампи Philips Vision притежават допълнителна издръжливост на топлина и вибрация, което ги прави перфектния избор за дълготрайна производителност с експлоатационен живот до 8 години.

 • Добро разпръскване на светлината за подобрена видимост

  Гамата външни светодиодни фарове Philips е проектирана за по-интелигентно разпределяне на светлината с цел гарантиране, че външните сигнални фарове се насочват там, където са ви нужни (без значение дали става въпрос за заден ход, спиране или сигнализиране). С широкия ъгъл и доброто разпределяне на светлината можете не само да виждате повече от пътя, но и другите шофьори може да виждат по-добре вас.

 • Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

  Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия е и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до последователно високи стандарти на производство. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като при закупуването на Philips закупуват качество. Получавате мощна ярка светлина. Получавате елегантен стил.

 • Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

  Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота.

Вижте всички спецификации
 • Светодиодният модернизиран светлинен източник не може да се монтира законно на превозни средства, използващи пътната мрежа. Lumileds не поема каквато и да било отговорност и/или правна отговорност.
 • Важно: този светодиоден модернизиран светлинен източник е специално проектиран и предназначен само за офроуд употреба, като например ралита и състезания по трасета, така че подлежи на техническа проверка за монтаж.
 • Ваша отговорност е използването на светодиодните модернизирани светлинни източници да е в съответствие с приложимите правни изисквания. Предназначени са за ралита и състезания по трасета. Не са подходящи за употреба на обществената пътна мрежа.
 • Светодиодните модернизирани фарове и екстериорни сигнални светлини не са предназначени за продажба в Германия, Испания, Словакия, Кипър, Обединеното кралство, Нидерландия, Чешка република, Гърция, Унгария, Латвия, Люксембург, Малта и Словения.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува