1

Vision LED

сигнална и интериорна крушка за автомобил

  -{discount-percentage}%

  Vision LED

  сигнална и интериорна крушка за автомобил

  Ярки сигнали. Стилно шофиране.

  За стилно возило се възползвайте от светлините за сигнал. с ярки цветове. Vision LED T10 от Philips са вътр. и позицион. светлини с ефект на дн. светлина до 6000 K, ярки и изглеждат добре, за да можете да сигнализирате безопасно и със стил. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Ярки сигнали. Стилно шофиране.

За стилно возило се възползвайте от светлините за сигнал. с ярки цветове. Vision LED T10 от Philips са вътр. и позицион. светлини с ефект на дн. светлина до 6000 K, ярки и изглеждат добре, за да можете да сигнализирате безопасно и със стил. Вижте всички предимства

Vision LED сигнална и интериорна крушка за автомобил

LED-T10 [~W5W], Брой лампи: 2, Ефект на дневна светлина, 12 V, 6000 K, Усетете повече светлина 127916000KX2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Ярки сигнали. Стилно шофиране.

Надеждно светодиодно качество

 • Надстройте вашите фарове, надстройте вашия стил

  Въпреки че главната цел на външните светлини е да ви помагат да виждате други и да бъдете забелязвани, няма причина и да не изглеждате добре в същото време. Ако желаете да надстроите вашия стил, без да купувате нов автомобил, смяната на вашите вътрешни и външни светлини със светодиоди е интелигентен начин да похарчите вашите пари. Надстройте вашите външни светлини с по-интензивно червено за стоп-лампи – наситен кехлибарен цвят за сигнали за завиване и ярка бяла светлина за позициониране и заден ход. Вашата кола ви помага да изразите себе си, така че акцентирайте вашия стил със сигналните светодиодни светлини Philips.

 • Ярки сигнали за подобрена видимост

  Сигнализирането на желаната посока на вашия автомобил е от основно значение за вашата безопасност. За да избегнете сблъсъци, другите участници в транспорта трябва да знаят какво правите. Ярките сигнализиращи светлини гарантират, че ще бъдете забелязани, с цел по висока безопасност. Без значение дали сте включили на заден ход, позиционирате се или спирате, светодиодните сигнализиращи светлини Philips Vision ви предоставят необходимата за вас ефективност и дават на другите шофьори допълнително време, за да реагират на вашите движения.

 • Надеждно и дълготрайно LED осветление

  Искате ярки и стилни автомобилни светлини. Но не искате да заменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове: колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. На същото ниво на интензитета на светлината светодиодите са много по-трайни. А светодиодните лампи Philips Vision притежават допълнителна издръжливост на топлина и вибрация, което ги прави перфектния избор за дълготрайна производителност с експлоатационен живот до 8 години.

 • Добро разпръскване на светлината за подобрена видимост

  Гамата външни светодиодни фарове Philips е проектирана за по-интелигентно разпределяне на светлината с цел гарантиране, че външните сигнални фарове се насочват там, където са ви нужни (без значение дали става въпрос за заден ход, спиране или сигнализиране). С широкия ъгъл и доброто разпределяне на светлината можете не само да виждате повече от пътя, но и другите шофьори може да виждат по-добре вас.

 • Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

  Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия е и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до последователно високи стандарти на производство. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като при закупуването на Philips закупуват качество. Получавате мощна ярка светлина. Получавате елегантен стил.

 • Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

  Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота.

Вижте всички спецификации
 • Единствено вие носите отговорността да гарантирате, че светодиодните светлини отговарят на приложимите законови изисквания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува