1

Vision LED

интериорно осветление за автомобил

  -{discount-percentage}%

  Vision LED

  интериорно осветление за автомобил

  Ярко вътрешно осветление

  Никога не губете вашите ключове отново с яркото, стилно и издръжливо светодиодно интериорно осветление T10 от Philips. Силната светлина осветява вътрешността на вашата кола, като същевременно остава нежна към очите ви. Вижте всички предимства

  За съжаление този продукт вече не е наличен

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Ярко вътрешно осветление

Никога не губете вашите ключове отново с яркото, стилно и издръжливо светодиодно интериорно осветление T10 от Philips. Силната светлина осветява вътрешността на вашата кола, като същевременно остава нежна към очите ви. Вижте всички предимства

За съжаление този продукт вече не е наличен

Vision LED интериорно осветление за автомобил

LED-T10 [~W5W], Брой лампи: 2, 12 V, 4000 K, топла бяла, Усетете повече светлина 127914000KX2 Търсене на подобни продукти

Уверете се, че крушката е подходяща

за автомобила ви!

Ярко вътрешно осветление

Вижте повече със светодиодни светлини

Надстройте вашите фарове, надстройте вашия стил

Вашите изисквания и желания може да се различават в зависимост от приложението. За интериора на автомобила ви може да избирате от различни светлинни лампи Philips Vision за повече яркост. Изберете комфортен ефект на дневна светлина с 4000 келвина. Вашата кола ви помага да изразите себе си, така че акцентирайте върху вашия стил с вътрешните светодиодни светлини Philips.

Ярка интериорна светлина, за да виждате всичко в колата си

Независимо дали е вашият телефон, ключовете ви, или изгубената лява обувка на детето ви, все някога всички сме търсили изгубена вещ в слабоосветения си автомобил. С интериорните LED светлини от Philips получавате топла, ярка, еднакво дифузирана светлина. Така че следващият път когато търсите в багажника, жабката или на пода на вашият автомобил, ще бъдете способни да видите точно какво правите и да намерите всичко с лекота.

Надеждно и дълготрайно LED осветление

Искате ярки и стилни автомобилни светлини. Но не искате да заменяте изгорели крушки. Това е главният минус на обикновените фарове: колкото по-мощна е светлината, толкова по-кратък е нейният живот. На същото ниво на интензитета на светлината светодиодите са много по-трайни. А светодиодните лампи Philips Vision притежават допълнителна издръжливост на топлина и вибрация, което ги прави перфектния избор за дълготрайна производителност с експлоатационен живот до 8 години.

Добро разпръскване на светлината за подобрена видимост

Гамата външни светодиодни фарове Philips е проектирана за по-интелигентно разпределяне на светлината с цел гарантиране, че външните сигнални фарове се насочват там, където са ви нужни (без значение дали става въпрос за заден ход, спиране или сигнализиране). С широкия ъгъл и доброто разпределяне на светлината можете не само да виждате повече от пътя, но и другите шофьори може да виждат по-добре вас.

Автомобилно осветление Philips от най-високия клас

Усъвършенстваното в технологичен аспект осветление от Philips е известно в автомобилната индустрия е и е част от нея вече 100 години. Продуктите с качество от автомобилен клас Philips са проектирани и разработени следвайки стриктни процеси за контрол на качеството (включително приложими норми на ISO), което води до последователно високи стандарти на производство. Главните производители на автомобили избират лампи Philips, тъй като при закупуването на Philips закупуват качество. Получавате мощна ярка светлина. Получавате елегантен стил.

Лесен монтаж и съвместимост с много автомобилни модели

Проектирани за лесен монтаж в съвместими автомобили, шофьорите с опит в обслужването ще могат да надстроят съвместимите фарове с лекота.

До 4000 K ярка бяла светлина

Цветната температура от до 4000 K ярка бяла светодиодна светлина придава на колата ви вълнуващ висококачествен външен вид – за върховни характеристики и стил.

Вижте всички спецификации
 • Единствено вие носите отговорността да гарантирате, че светодиодните светлини отговарят на приложимите законови изисквания.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува