1
CMND

лого на android

Управлявайте лесно съдържание и мрежи със CMND


Красивите дисплеи и невероятните реклами са толкова добри, колкото системите, които ги управляват. CMND е решение от край до край за свързани професионални дисплеи, което ви позволява да правите всичко лесно и централизирано. Независимо дали имате един дисплей или 1000. То улеснява внедряването на система (CMND & Deploy). Помага ви да наблюдавате работата на системата, актуализациите и поддръжката й (CMND & Control). Улеснява създаването на съдържание и помага да го покажете на живо (CMND & Create). Насърчава взаимодействието и персонализирането (CMND & Check-In). И прави всичко това чрез един интерфейс с плъзгане и пускане. CMND означава повече привличане на вниманието, повече време на работа, по-малко недоволство и по-ниска цена на притежаване.

Със CMND & Control вие имате пълен контрол. Актуализирайте фърмуера, променяйте настройки и много повече – цялото управление на вашите дисплеи е консолидирано в една система. По-интелигентна, по-бърза и по-интуитивна от всякога операционната система Android разкрива един безграничен свят от възможности. С широка гама от приложения вие имате силата да създадете идеалната конфигурация за нуждите на вашите дисплеи. Осигурете на бизнеса си най-развитата операционна система на тази планета. Решенията за дисплеи Philips Professional включват операционната система Android, която ви предоставя пълен контрол върху вашите приложения и свързаност. С гъвкавия дизайн можете да извлечете максимума от вашите дисплеи с този мощен SOC и подобрените възможности за свързаност, с които се доставя. 
 
По-интелигентна, по-бърза и по-интуитивна от всякога операционната система Android разкрива един безграничен свят от възможности. С широка гама от приложения вие имате силата да създадете идеалната конфигурация за нуждите на вашите дисплеи.


Предимства на CMND за интегратори на системи:

✔  Насладете се на безпроблемно интегриране на цялата ни гама

✔  Опростено и по-лесно управление и конфигурация на дисплеи

✔  Лесно добавяне/премахване на настройки

✔  Бързо разпределяне на APK

✔  Управление на RF и IPTV канали

 

Предимства за крайните потребители

•  Привличане на вниманието на клиентите в реално време. Незабавно разпространение на съдържание или на базата на навиците на клиентите.
•  Премахване на ръчния труд, включен при актуализациите на дисплей към дисплей
•  Увеличаване на възможностите за рекламиране и промоция в обществени места.

Предимства за партньорите

•  Безпроблемна интеграция в цялата гама от решения за дисплеи на Philips Professional.
•  Управлението и конфигурацията на дисплеи е по-просто и по-лесно.
•  Управление на RF и IPTV канали; работи както през RF коаксиални, така и през IP мрежи.

CMND се използва...

Други функции
 

Работещ с AndroidTM

 

Възможностите с Android са безгранични. Със своята несравнима скорост, използваемост и наличност на приложения решенията за дисплеи Philips Professional са изработени да се развиват заедно с вашите потребности. Дисплеите, работещи с Android, позволяват повече персонализиране, те са по-бързи и по-мощни и разполагат с много приложения, налични за широка гама от пазари.

CMND всичко

Връзка с нас


Имате нужда от повече информация? Тук сме, за да помогнем.