Изберете правилния екран


Визуализирайте го на вашето място.

 

Вижте как ще изглежда вашата персонализирана настройка за колекцията от Philips Professional Display Solutions с конфигуратора за "разширена реалност". Лесното за потребителя приложение ARc работи на всяко мобилно устройство, за да даде точна визуализация на самостоятелни екрани за информиране и инсталации за видеостена.

Позиционирайте всеки екран


С приложението ARc можете да видите как ще изглежда всеки дисплей Philips, като просто използвате камерата на вашето смарт устройство. Приложението прецизно измерва стената във вашето пространство – след това ви позволява да симулирате позиционирането на дисплеите и да ги разглеждате от различни ъгли.

Вземете правилния размер


Не сте сигурни дали 75", или 86" дисплей ще изглежда по-добре във вашето лоби? Приложението ARc може да постави реалистични изображения на един или няколко екрана в една снимка. Можете да избирате измежду различни модели и размери, докато не изберете точния дисплей за вашето място.

arc видео

Лесно за използване


Готови ли сте да проектирате видеостената си? Приложението ARc, което е интуитивно и лесно за употреба, работи с повечето смарт устройства, които имат камера. Просто го свалете от Google Play Магазин или от Магазина за приложения.

 

Изтеглете приложението на всяко едно устройство

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.