Резервен филтър за пречиствател на вода за чешма

  Резервен филтър за пречиствател на вода за чешма

  Пречистена вода по лесен начин

  Усъвършенствана система за филтриране, базираща се на мембрана с кухи влакна и йонообменен механизъм, която отстранява бактериите, вредните органични вещества, хлора и оловото,като подобрява вкуса и мириса на водата, запазвайки полезните минерали. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Резервен филтър за пречиствател на вода за чешма

Пречистена вода по лесен начин

Микрофилтър X-Pure

 • Отстранява бактерии, разтворимо олово и вредни органични вещества

  Micro X-Clean е многостепенна филтрираща система. Тя се състои от високотехнологична мембрана с кухи влакна, съдържаща над 300 милиарда микропори за ефикасно отстраняване на 99,99% от всички бактерии, йонообменен механизъм за отстраняване на вредното разтворимо олово, фин гранулиран активен въглен за премахване на вредните вещества, съпътстващи хлорирането, вредните промишлени замърсители, например летливите органични съединения, и селскостопанските замърсители, като пестицида CAT. Филтърът премахва и нежелания хлор, лошия вкус и миризмите, като запазва полезните минерали в питейната вода, които са жизнено важни за организма.

 • Усъвършенстван механизъм Quick Twist за лесна смяна на филтъра

  Усъвършенстваният механизъм Quick Twist прави смяната на филтъра бърза, лесна и сигурна и внася смисъл и простота във вашия пречиствател на вода.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува