Безжична музикална станция

  Безжична музикална станция

  Освободете музиката си

  Със станциите WAS7500 на желаните места у дома ви можете моментално да пускате всичката си любима музика като безжичен поток от музикалния център или от компютър. Слушайте звук с Hi-Fi качество от тази свръхплоска система. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Streamium Безжична музикална станция

Безплатно интернет радио, Пълноцветен дисплей WAS7500/12 Търсене на подобни продукти

Освободете музиката си

Слушайте музиката си във всяка стая - безжично

 • Безжично поточно предаване между музикалния център и станциите

  Безжично поточно предаване между музикалния център и станциите

  С безжичното поточно прехвърляне не е необходимо да изтегляте и съхранявате в аудио устройството си огромни музикални файлове. Вместо това можете да слушате любимите си песни и да ги изпратите до всички музикални станции - съвсем едновременно. Нека музиката ви следва от стая в стая с функцията "Музиката ме следва" - без необходимост от повторно пускане на навигацията и възпроизвеждането. "Излъчване на музика" изпраща желаната музика от центъра едновременно до всички станции. А с "Моята стая, моята музика" всеки член на вашето семейството може да се радва на избраната си от съхраняваната колекция музика във всяка стая, снабдена с безжичен музикален център или станция.

 • Излъчване на музика: Слушайте една и съща музика на всички станции

  Излъчване на музика: Слушайте една и съща музика на всички станции

  Бъдете свой диджей на домашното парти и излъчвайте едновременно любимата си танцова музика от безжичния музикален център до всички безжични музикални станции, инсталирани в различни части на вашия дом. Чудесно за партита!

 • "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  Функцията "Музиката ме следва" позволява да водите любимата си музика от стая в стая в дома си, без да рестартирате навигацията и възпроизвеждането на конкретната песен. С едно натискане на бутон музиката ще ви следва където и да отидете в дома си.

 • Слушайте интернет радио

  Слушайте интернет радио

  Интернет радиото е услуга за аудио излъчване, която се предава по интернет. Един от най-популярните формати е MP3. Някои от най-популярните интернет станции са свързани с "наземна" радиостанция или мрежа, а другите независими радиостанции, които предават само по интернет. С интернет радиото имате достъп до радиостанции от всички точки на света и можете да слушате най-разнообразни жанрове, новини, спорт и забавни предавания или се свързвате към любими или специализирани станции – от Австрия до Югославия.

 • Безжично поточно предаване от компютър през UPnP

  Безжично поточно предаване от компютър през UPnP

  Освободете цялата си музикална колекция от компютъра си и я изпълнявайте през своята безжична музикална станция Streamium! С UPnP връзката, която ви позволява свързване към всяко устройство с възможности за универсален Plug & Play за приемане и предаване на музика; Streamium ви дава възможност за достъп, избор и търсене във вашата музикална колекция в компютъра. Просто използвайте дистанционното управление, избирайте песните си през Streamium и ги пускайте. Наслаждавайте се на любимата си музика - без кабел и без усилия.

 • Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесният и интуитивен потребителски интерфейс на GoGear се дължи на усъвършенствана технология за навигация. Той спомага за осигуряване не само на лесна и гладка навигация, но и на приятна работа с мултимедия, за чиято подготовка не е нужно много време. Интелигентните функции като тази за обложка на албума, която показва графичното оформление на обложката, вградено в музикалните файлове, ви дават възможност за по-богато изживяване - точно както в добрите стари времена бихте разглеждали обложката на компактдиска или грамофонната плоча, докато слушате музиката.

 • Моята стая, моята музика: Слушайте различна музика във всяка от стаите

  Моята стая, моята музика: Слушайте различна музика във всяка от стаите

  С "Моята стая, моята музика" всеки член на семейството ви може да избира и изпълнява любимата си музика от съхранените колекции в безжичния музикален център Streamium. Технологията за достъп от повече от един потребител едновременно насочва поточно музиката, избрана от центъра Streamium към станцията. Един Streamium може да насочва поточно музика до пет станции, което прави шест различни избора на музика за цялото семейство, които се слушат във всяка стая - едновременно и моментално.

 • USB Direct възпроизвежда музика от USB флаш дискове

  USB Direct възпроизвежда музика от USB флаш дискове
 • Обща изходна мощност 30W RMS

  Обща изходна мощност 30W RMS
 • Вградени басови високоговорители за дълбоки баси

  Вградени басови високоговорители за дълбоки баси
 • Супер звуков панел за ясни средни/високи честоти

  Супер звуковият панел е иновационна плоска тонколона, която с най-модерна технология осигурява висококачествено и пълнообхватно аудио от плоско и компактно озвучително тяло. Той предлага отлично звуково изпълнение за целия честотен спектър, без неизбежния куп от допълнителни високоговорители. Технологията plexi-piston на плоски високоговорители замества обикновените обемисти тонколони за ниски и високи честоти с една мембрана, която предлага дълбоки баси и балансиран звук без изкривявания от много тънка рамка.

Вижте всички спецификации
 • Някои функции изискват високоскоростен интернет достъп

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува