Безжичен музикален център + станция

  Безжичен музикален център + станция

  Освободете музиката си

  Записвайте цифрово и съхранявайте всичката си музика на 80-гигабайтовия твърд диск на елегантната безжична музикална Philips Streamium система WACS7500. Има и опция за създаването на албум, както и Интернет радио, за усилване на вашата наслада.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Освободете музиката си

Слушайте музиката си във всяка стая - безжично

 • Безжично поточно предаване между музикалния център, станциите и компютъра

  Безжично поточно предаване между музикалния център, станциите и компютъра

  С помощта на Wi-Fi мрежа слушайте любимите си песни, които се изпълняват непрекъснато от музикалната библиотека на компютъра към безжичния музикален център Streamium или към станциите, както и от центъра направо към станциите. Независимо дали аудио колекцията се съхранява на Streamium, или вашия компютър, можете да изпълните целия дом с една и съща песен или да изпълнявате различни песни във всяка стая. Изборът е ваш. Без жици, без кабели, без бъркотия. Радвайте се на свобода на слушане на всякакво аудио навсякъде в дома си.

 • 80 GB твърд диск за записване и възпроизвеждане на 1500 компактдиска

  80 GB твърд диск за записване и възпроизвеждане на 1500 компактдиска

  Твърдият диск с 80 GB предлага много голям капацитет, на който да съхранявате цифровите си аудио файлове, като побира лесно до 1500 аудио компактдискове. Интелигентно и икономично по място управление на аудио колекция, лесен достъп и всичко на едно място.

 • Слушайте интернет радио

  Слушайте интернет радио

  Интернет радиото е услуга за аудио излъчване, която се предава по интернет. Един от най-популярните формати е MP3. Някои от най-популярните интернет станции са свързани с "наземна" радиостанция или мрежа, а другите независими радиостанции, които предават само по интернет. С интернет радиото имате достъп до радиостанции от всички точки на света и можете да слушате най-разнообразни жанрове, новини, спорт и забавни предавания или се свързвате към любими или специализирани станции – от Австрия до Югославия.

 • Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесният и интуитивен потребителски интерфейс на GoGear се дължи на усъвършенствана технология за навигация. Той спомага за осигуряване не само на лесна и гладка навигация, но и на приятна работа с мултимедия, за чиято подготовка не е нужно много време. Интелигентните функции като тази за обложка на албума, която показва графичното оформление на обложката, вградено в музикалните файлове, ви дават възможност за по-богато изживяване - точно както в добрите стари времена бихте разглеждали обложката на компактдиска или грамофонната плоча, докато слушате музиката.

 • Моята стая, моята музика: Слушайте различна музика във всяка от стаите

  Моята стая, моята музика: Слушайте различна музика във всяка от стаите

  С "Моята стая, моята музика" всеки член на семейството ви може да избира и изпълнява любимата си музика от съхранените колекции в безжичния музикален център Streamium. Технологията за достъп от повече от един потребител едновременно насочва поточно музиката, избрана от центъра Streamium към станцията. Един Streamium може да насочва поточно музика до пет станции, което прави шест различни избора на музика за цялото семейство, които се слушат във всяка стая - едновременно и моментално.

 • Излъчване на музика: Слушайте една и съща музика на всички станции

  Излъчване на музика: Слушайте една и съща музика на всички станции

  Бъдете свой диджей на домашното парти и излъчвайте едновременно любимата си танцова музика от безжичния музикален център до всички безжични музикални станции, инсталирани в различни части на вашия дом. Чудесно за партита!

 • "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  Функцията "Музиката ме следва" позволява да водите любимата си музика от стая в стая в дома си, без да рестартирате навигацията и възпроизвеждането на конкретната песен. С едно натискане на бутон музиката ще ви следва където и да отидете в дома си.

 • Разширете системата си с добавяне на до 5 Wi-Fi станции

  Разширете системата си с добавяне на до 5 Wi-Fi станции

  Запълнете всяка или всички стаи на дома си с музика. Без кабели и без проблеми, и определено без повече скандали в семейството за избора на музика. Можете не само да съхранявате и изпълнявате музиката си от безжичния център Streamium, но можете и да изпълнявате поточно една песен - или различни песни - в до 5 станции Streamium в цялата къща. Това е лесно с иновационните функции, каквито са "Моята стая", "Моята музика" и "Излъчване на музика". Освободете музиката и й се радвайте навсякъде в дома си.

 • 80W RMS/център,30W RMS/станция със супер звуков панел

  80W RMS/център,30W RMS/станция със супер звуков панел
Вижте всички спецификации
 • Действителната свободна памет може да е по-малко, поради предварителното конфигуриране на устройствата
 • Някои функции изискват високоскоростен интернет достъп

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува