Универсално дистанционно управление

  TV all

  Универсално дистанционно управление

  Управление на домашните развлечения

  Превъзходната технология на това удивително универсално дистанционно ви дава възможността да управлявате целия си център за домашни развлечения от едно устройство със стилен дизайн. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Управление на домашните развлечения

Работи с над 1200 модела

 • Управление на няколко устройства с едно докосване на бутон

  Управление на няколко устройства с едно докосване на бутон

  Удобството на единичното натискане ви позволява да изпълнявате много команди с едно натискане на бутон посредством макрос. Макросът съчетава набор от предварително програмирани команди в един бутон. Затова е необходимо само едно натискане на бутон за изпълняване на поредица от функции.

 • Дистанционно "6 в 1" за вашия телевизор, DVD, STB, усилвател, видеокасетофон и CD плейър

  Заменете отрупаната с дистанционни управления маса с едно надеждно устройство, което ще управлява вашия телевизор, DVD плейър/рекордер, сателитен приемник, цифров ефирен приемник или кабелна приставка Set-Top Box (STB), усилвател/приемник и CD плейър, независимо от марката или модела.

 • Удобно обучение за ИЧ код от друго дистанционно

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Атрактивно хромово покритие

  Стилно хромово покритие, което изглежда добре и допълва съвременния дизайн на апаратурата.

 • Потребителският интерфейс се осветява, когато вдигнете устройството

  Край на търсенето на бутони на тъмно, защото когато вдигнете дистанционното управление, бутоните или LCD дисплеят) автоматично светват.

 • Автоматично търси марката на вашето оборудване

  Да започнете работа с новото си дистанционно управление означава просто да го накарате да търси автоматично най-подходящия код за вашата апаратура.

 • Въвеждане на код за директна настройка на дистанционното управление

  Ако дистанционното управление не намери автоматично марката на вашата апаратура, винаги можете да въведете ръчно цифрения й код от пълния списък, приложен към указанията за употреба.

 • За въпроси и помощ се обаждайте на нашата URC сервизна линия

  Ако имате проблем или въпрос за вашето универсално дистанционно управление или на вашето дистанционно управление има функционален бутон, който не е покрит от обширната вградена библиотека от кодове, обадете се на сервизната линия за решение. Той е достъпен седем дни в седмицата.

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува