Универсално дистанционно управление

  TV all

  Универсално дистанционно управление

  Бърза и лесна настройка

  Опитайте бързата и лесна настройка на универсалното дистанционно управление Philips с неговия новаторски SimpleSetup. С ергономичен дизайн и бутони с подходящ размер, то е лесно за употреба и заменя идеално стари, изгубени или счупени дистанционни управления. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Бърза и лесна настройка

 • SimpleSetup е ексклузивна функция на Philips

  SimpleSetup е ексклузивна функция на Philips

  Настройте универсалното дистанционно управление бързо и лесно, благодарение на новаторската функция SimpleSetup, която изисква само 3 прости стъпки: 1. Вижте кода за марката на вашето устройство и го въведете в дистанционното 2. Натиснете бутона за вкл./изкл., докато вашето устройство се изключи 3. Проверете дали всички клавиши работят. Готово!

 • Естествено прилягане в ръката

  Формата на дистанционното управление приляга перфектно във вашата ръка за естествена и балансирана работа. Освен това изглежда чудесно!

 • Услуги по поддръжката от URC чрез специалния уеб сайт

  Специална услуга по поддръжката на вашето дистанционно управление, като всички кодове за всички марки са на разположение чрез URC сайта на Philips.

 • Бутоните с подходящ размер улесняват използваемостта и повишават четливостта

  Бутоните с подходящ размер на дистанционното управление помагат за по-добро разчитане на надписа им. Освен това, натискането е по-удобно благодарение на тези специално проектирани и оразмерени бутони.

 • Идеално дистанционно с всички основни настройки на телевизора

  Дистанционното управление за телевизор е изключително лесно за ползване с големи бутони за избор на каналите и за силата на звука. Това просто е най-добрият заместител на счупеното или загубено дистанционно за телевизора ви.

 • Готово за използване с апаратура на Philips

  Ако имате уреди Philips, можете да използвате вашето универсално дистанционно управление, без да го програмирате, защото всички бутони са предварително настроени за Philips.

 • Работи с повече от 1000 устройства

  Пълна съвместимост с над 1000 устройства.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува