Prestigo

Универсално дистанционно управление

  Prestigo

  Универсално дистанционно управление

  Чувствителен на допир дисплей

  Интелигентно универсално дистанционно с пълноцветен чувствителен на допир екран, което управлява до 20 устройства измежду 300 000 и показва само клавишите, които ви трябват. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Prestigo Универсално дистанционно управление

Чувствителен на допир дисплей

Виждат се само бутоните, които ви трябват

 • Дейности за управление на много устройства

  Дейности за управление на много устройства

  Започнете вашето домашно развлечение с едно докосване на бутон, вместо със стъпките за управление на всяко едно устройство поотделно. Просто натиснете бутона на съответното действие, например "Гледане на филм", и Prestigo ще включи автоматично различните устройства като телевизор, DVD плейър и система за домашно кино, за да гледате филма.

 • Чувствителен на допир екран за лесна навигация

  Чувствителен на допир екран за лесна навигация

  Чувствителен на допир екран, който показва само клавишите, които ви трябват, и ви позволява бърза навигация чрез отдалечения екран.

 • Директен достъп до вашите любими канали

  Директен достъп до вашите любими канали

  Дистанционното предлага библиотека от икони за канали за основните телевизионни и радиостанции в повечето страни. Чрез иконите на цветния LCD екран можете да програмирате точната икона за всеки определен канал. След първоначалната настройка използвате LCD екрана, за да превключвате любимите си канали с иконите на станции вместо с цифровите бутони на дистанционното.

 • 7,1 см пълноцветен екран за добра четливост и навигация

  7,1 см (240 x 320 пиксела) пълноцветен LCD дисплей осигурява качество на висока разделителна способност и добра четливост. Чувствителният на допир екран показва само клавишите, които ви трябват, и ви позволява бърза навигация чрез отдалечения екран.

 • Бутони с подсветка за управление на устройствата на тъмно

  С осветлението на бутоните е лесно да управлявате устройствата си дори и на тъмно.

 • Лесно обозначаване и означаване на допълнителна функционалност

  Функциите на обучение се отнасят за процес, чрез който дистанционното управление улавя и съхранява инфрачервени сигнали от други дистанционни управления за по-нататъшна употреба. Когато кодовете на устройство не са включени в собствената база данни, те могат винаги да се "научат" от оригиналното дистанционно управление, просто чрез посочване към него. Подобреният начин за добавяне и подобряване на функции улеснява и ускорява добавянето на допълнителна функционалност. Резултатът: вече няма да ви липсват функции!

 • Онлайн актуализации чрез Интернет библиотека

  Софтуерът Philips PrestigoSync, заедно с USB конекторът на дистанционното, предлага достъп до лесни актуализации онлайн. Можете да избирате иконите на своите предпочитани канали от най-новата библиотека с бази данни, която съдържа 10 000 икони на канали. Софтуерът Philips PrestigoSyncе ще ви информира автоматично за най-новия предлаган фърмуер за вашето Prestigo. Софтуерът се предоставя на компактдиск или се изтегля от официалния уеб сайт на Philips.

 • Водене стъпка по стъпка на екрана

  За разлика от други универсални дистанционни, където за идентификация на марката и модела е нужно да се въведе 4-цифрен код от печатното ръководство, в това дистанционно са въведени указания за настройване на вашето оборудване стъпка по стъпка, независимо от марката.

 • Универсална база данни на ИЧ кодове за управление на различни устройства

  Универсална база данни на ИЧ кодове означава библиотека инфрачервени кодове, вградена в дадено дистанционно управление. Тази функция позволява на дистанционното управление да управлява вашето оборудване, без да е необходимо да се обучава на отделни сигнали. Правилният набор инфрачервени кодове се избира от отдалечената база данни чрез автоматично търсене. Това ви позволява да управлявате практически всяка аудио/видео система на пазара днес - независимо от модела и марката..

 • Бутони за най-често използваните функции за лесно използване

  Често използваните клавиши присъстват като бутони, които можете да натискате, без да гледате, осигурявайки лесно използване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува