Цифров фотоалбум

  Цифров фотоалбум

  Споделяйте историите, докато се случват

  Цифровата фоторамка Philips SPH9608 е идеалният начин да сте винаги във връзка със семейството и приятелите си. С една лесна настройка можете да синхронизирате безжично и моментално снимките, изпратените по имейл, и снимките на ваши приятели във Facebook. Не е необходим нито компютър, нито софтуер. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Цифров фотоалбум

20, 3 см (8"), Управление с докосване на границите SPH9608/12 Търсене на подобни продукти

Споделяйте историите, докато се случват

Синхронизирайте снимките директно с Facebook

 • Избор от 15 часовника с анимация, за да гледате времето така, както искате

  Гледайте времето така, както искате - имате избор от 15 забавни часовника с анимация.

 • Автоматично включване/изключване на дисплея в зададени часове с цел пестене на енергия

  С таймера си PhotoFrame може да се включва и изключва в избрани от вас часове, като се намалява разходът на енергия с цел опазване на околната среда и спестяване на до една трета от разходите на PhotoFrame за електроенергия.

 • Изцяло сензорен екран за чудесно изживяване при гледане

  Управлението на вашия цифров фотоалбум е съвсем лесно - просто плъзвате или докосвате с пръст. Изцяло сензорният екран ви позволява бързо и лесно да премествате снимки където пожелаете, да добавяте или да изтривате. Менюто с икони прави цифровата фоторамка Philips лесна за използване, а сензорният екран превръща разглеждането на снимки в истинско забавление.

 • Получавайте снимки по имейл - директно във вашия фотоалбум

  Получавайте снимки по имейл - директно във вашия фотоалбум. Свързаният фотоалбум е снабден с Wi-Fi. Просто въведете в албума своя имейл адрес и споделете адреса със семейството и приятелите си. Когато някой от тях изпрати снимка на този адрес, тя се появява автоматично в слайдшоу в цифровата фоторамка Philips. Не е необходим нито компютър, нито софтуер. Освен това, изпратените по имейл снимки се подреждат автоматично по изпращач, за да ги намирате лесно по-късно.

 • Синхронизирайте със снимките на ваши приятели от Facebook, Flickr или Picasa

  Вижте какво става - в момента, в който нещата се случват. Свързаният фотоалбум е снабден с Wi-Fi, за да можете да синхронизирате автоматично снимките на приятели чрез вашите акаунти в социалните мрежи. Настройте любимите си акаунти за снимки в албума и след това изберете един или всички свои акаунти във Facebook, Picasa или Flickr. Веднага щом ваш приятел качи нови снимки в тези акаунти, вие получавате снимките в албума си моментално. Можете дори да персонализирате своя списък с приятели, като използвате настройката за поверителност. И тъй като не е необходим нито компютър, нито софтуер, това е забавен и лесен начин да поддържате връзка със семейството и приятелите си.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува