Цифрова фоторамка с батерия

  Bluetooth

  Цифрова фоторамка с батерия

  "..това сме леля ти и аз като малки"

  В напрегнатото ежедневие е лесно да забравите кои са тези, които са най-важни за вас. Дръжте ги на видно място в живота си с фоторамка Philips. Тази невероятна рамка има вградена акумулаторна батерия за 2 часа работа, което ви позволява разглеждане винаги и навсякъде. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Цифрова фоторамка с батерия

20, 3 см (8"), Мултимедийна, Пропорции 4:3 SPH8208/10 Търсене на подобни продукти

"..това сме леля ти и аз като малки"

Фоторамка с батерия

 • imagen Pro за резки, реалистични цветове и естествени тонове на кожата

  Изключителната технология за подобряване imagen на Philips автоматично анализира снимките, за да се коригират цветовете и да се настрои оптимален контраст. imagen Pro е по-авангардно подобряване на образа, което включва 3 основни елемента от imagen, за постигане на по-добра точност на цветовете, дълбочина на цвета и интелигентен контраст. Освен тях, imagen Pro предлага подобрен цвят на кожата, по-резки образи и гледане на снимки без трепкане, което е много важно при неподвижните образи.

 • Съотношение на размерите на картината 4:3 за най-добър образ без изкривяване

  Цифровият фото дисплей Philips гарантира, че вашите снимки ще се изобразяват със съотношение 4:3 за най-добър образ.

 • Лесна за използване зареждаща докинг станция с батерия

  Тази зареждаща докинг станция с батерия служи като поставка и като зарядно устройство с батерия. След пълно зареждане, вградената батерия на докинг станцията може да показва снимки 2 часа.

 • Сензорно управление с докосване на границите на фоторамката

  Бутоните на сензорното управление на фоторамката се осветяват веднага при работа с тях, което улеснява превъртането на снимки, видеоклипове и музика. В режим на гледане на снимки можете да плъзнете с пръст по хоризонталната граница на докосване, което ви позволява да изберете нова снимка по лесен начин от миниатюрите, показани на екрана.

 • Прехвърляйте снимки от мобилния си телефон чрез Bluetooth

  Ние знаем, че вие обичате да правите снимки на мобилния си телефон. Сега можете да прехвърляте тези снимки на своята цифрова фоторамка Philips без допълнителни устройства и кабели.

 • Автоматично слайдшоу от USB или карта с памет

  Автоматичното слайдшоу се стартира от всяко USB устройство или карта с памет за всички онези моменти, за които не искате да отделяте време за копиране на снимките във вашия фото дисплей.

 • Добавете ново излъчване към старите спомени с RadiantColor

  RadiantColor е изключителна технология на Philips за показване на по-малки снимки с оптимални пропорции 4:3 чрез разтегляне към страните на екрана на цветовете по ръбовете на снимки, които са по-малки от размера на екрана, като се премахват черните полета и геометричните изкривявания.

 • Автоматично включване/изключване на дисплея в зададени часове с цел пестене на енергия

  С таймера си PhotoFrame може да се включва и изключва в избрани от вас часове, като се намалява разходът на енергия с цел опазване на околната среда и спестяване на до една трета от разходите на PhotoFrame за електроенергия.

 • Екологичен фото дисплей

  Фото дисплеите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към намаляване до минимум на цялостното вредно въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра годност за рециклиране.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува