Цифров фото дисплей

  Цифров фото дисплей

  "...това беше най-хубавата ваканция на света!"

  Добрите времена винаги отлитат като миг. Запазете тези щастливи моменти живи през цялата година с фоторамката Philips. Тази красиво проектирана фоторамка със сензорно управление прави разглеждането по-лесно от когато и да било. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Цифров фото дисплей

26, 4 см (10, 4"), мултимедийна, Пропорции 4:3 SPF5010/10 Търсене на подобни продукти

"...това беше най-хубавата ваканция на света!"

Фоторамка със сензорно управление

 • imagen Pro за резки, реалистични цветове и естествени тонове на кожата

  Изключителната технология за подобряване imagen на Philips автоматично анализира снимките, за да се коригират цветовете и да се настрои оптимален контраст. imagen Pro е по-авангардно подобряване на образа, което включва 3 основни елемента от imagen, за постигане на по-добра точност на цветовете, дълбочина на цвета и интелигентен контраст. Освен тях, imagen Pro предлага подобрен цвят на кожата, по-резки образи и гледане на снимки без трепкане, което е много важно при неподвижните образи.

 • Съотношение на размерите на картината 4:3 за най-добър образ без изкривяване

  Цифровият фото дисплей Philips гарантира, че вашите снимки ще се изобразяват със съотношение 4:3 за най-добър образ.

 • Автоматично слайдшоу от USB или карта с памет

  Автоматичното слайдшоу се стартира от всяко USB устройство или карта с памет за всички онези моменти, за които не искате да отделяте време за копиране на снимките във вашия фото дисплей.

 • Сензорно управление с докосване на границите на фоторамката

  Бутоните на сензорното управление на фоторамката се осветяват веднага при работа с тях, което улеснява превъртането на снимки, видеоклипове и музика. В режим на гледане на снимки можете да плъзнете с пръст по хоризонталната граница на докосване, което ви позволява да изберете нова снимка по лесен начин от миниатюрите, показани на екрана.

 • Добавете ново излъчване към старите спомени с RadiantColor

  RadiantColor е изключителна технология на Philips за показване на по-малки снимки с оптимални пропорции 4:3 чрез разтегляне към страните на екрана на цветовете по ръбовете на снимки, които са по-малки от размера на екрана, като се премахват черните полета и геометричните изкривявания.

 • Екологичен фото дисплей

  Фото дисплеите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към намаляване до минимум на цялостното вредно въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра годност за рециклиране.

 • Икономия на енергия чрез автоматично затъмняване чрез разпознаване на околното осветление

  Smart Power Pro е сензор, който включва и изключва PhotoFrame, като разпознава състоянието на околното осветление и намалява консумацията на енергия, което опазва околната среда чрез спестяване до една трета от изразходваната от PhotoFrame електроенергия. А най-добрата вест е, че това става автоматично!

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува