Цифров фото дисплей

  Цифров фото дисплей

  "...този ден не спрях да се смея!"

  Запазете най-паметните си моменти завинаги живи с Philips Photoframe. Тази компактна рамка е лесна за употреба, има голям обем памет и изглежда добре във всеки домашен интериор. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

"...този ден не спрях да се смея!"

 • Нашите опаковки са малки, за да минимизираме използването на материали

  Ние правим опаковките колкото се може по-малки, за да минимизираме количеството материали, използвани както при производството, така и при транспорта.

 • Автоматично включване/изключване на дисплея в зададени часове с цел пестене на енергия

  С таймера си PhotoFrame може да се включва и изключва в избрани от вас часове, като се намалява разходът на енергия с цел опазване на околната среда и спестяване на до една трета от разходите на PhotoFrame за електроенергия.

 • Следете времето със забавните часовници

  Превключете в режим часовник, когато не гледате снимки. Вашата фоторамка незабавно се превръща в часовник.

 • Автоматично слайдшоу от карта с памет

  Слайдшоуто от снимки се стартира автоматично, когато поставите картата с памет.

 • imagen Pro за резки, реалистични цветове и естествени тонове на кожата

  Изключителната технология за подобряване imagen на Philips автоматично анализира снимките, за да се коригират цветовете и да се настрои оптимален контраст. imagen Pro е по-авангардно подобряване на образа, което включва 3 основни елемента от imagen, за постигане на по-добра точност на цветовете, дълбочина на цвета и интелигентен контраст. Освен тях, imagen Pro предлага подобрен цвят на кожата, по-резки образи и гледане на снимки без трепкане, което е много важно при неподвижните образи.

 • Добавете ново излъчване към старите спомени с RadiantColor

  RadiantColor е изключителна технология на Philips за показване на по-малки снимки с оптимални пропорции 4:3 чрез разтегляне към страните на екрана на цветовете по ръбовете на снимки, които са по-малки от размера на екрана, като се премахват черните полета и геометричните изкривявания.

 • Бързо и лесно меню за преглеждане, търсене и подреждане

  Уникалното бързо и лесно меню на Philips превръща преглеждането, търсенето и подреждането на снимки в изключително приятно забавление

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува