1
Слушалки

Безжични шумоизолиращи слушалки

  Безжични шумоизолиращи слушалки

  Повече звук, по-малко шум

  Свържете се към цяла вселена от музика със слушалките Philips SHB9850NC. Потискайки до 99% от шумовете, те са вашият съвършен спътник при пътувания. Наслаждавайте се лесно на музиката с интелигентното сензорно управление и сдвояването с Bluetooth устройства чрез NFC с едно докосване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Повече звук, по-малко шум

Свържете се към цяла вселена от музика със слушалките Philips SHB9850NC. Потискайки до 99% от шумовете, те са вашият съвършен спътник при пътувания. Наслаждавайте се лесно на музиката с интелигентното сензорно управление и сдвояването с Bluetooth устройства чрез NFC с едно докосване. Вижте всички предимства

Безжични шумоизолиращи слушалки

40 мм мембрани/затворен гръб, С наушници върху цялото ухо, Меки наушници, Компактно сгъване SHB9850NC/00 Търсене на подобни продукти

Повече звук, по-малко шум

с интелигентни контроли с докосване

 • High Resolution аудио възпроизвежда музиката в най-чистата й форма

  High Resolution аудио възпроизвежда музиката в най-чистата й форма

  High Resolution аудио предлага най-добрите аудио характеристики, възпроизвеждайки оригиналните студийни мастър записи по-добре от 16-битови/44,1 kHz CD формати. Това безкомпромисно качество прави High Resolution аудио най-добрият музикален спътник за любителя на музиката. Тези слушалки отговарят на строгите стандарти, които се изискват за поставяне на маркировката за качество Hi-Res Audio.

 • 40 мм неодимови мембрани на високоговорителите осигуряват прецизен звук

  40 мм неодимови мембрани на високоговорителите осигуряват прецизен звук

  Фино настроените 40 мм неодимови мембрани в комбинация с конструкцията със затворен гръб на акустичната система и запечатването върху ушите осигуряват отличен звук с впечатляваща прецизност.

 • Компактно многостранно сгъване за лесно носене и съхранение

  Компактно многостранно сгъване за лесно носене и съхранение

  Компактната многостранно сгъваема конструкция е идеална за спътник в движение.

 • Множественото сдвояване възпроизвежда музика и обаждания на две устройства едновременно

  Множественото сдвояване възпроизвежда музика и обаждания на две устройства едновременно

  Множественото сдвояване ви позволява да свържете слушалките си Philips с Bluetooth с две устройства с Bluetooth едновременно. Просто сдвоете двете устройства, за да се наслаждавате на филми и музика, докато безпроблемно приемате обаждания между тях.

 • Лесно NFC сдвояване с едно докосване

  Лесно NFC сдвояване с едно докосване

  Лесното сдвояване с NFC ви позволява да свържете слушалките си с Bluetooth® с всяко устройство с Bluetooth – само с едно докосване.

 • Реагиращи и лесни за употреба контроли с докосване

  Реагиращи и лесни за употреба контроли с докосване

  Интелигентните контроли с докосване на десния наушник предоставят контрол на вашата музика и обаждания с докосване или плъзгане. Докоснете за възпроизвеждане и пауза на музиката и отговаряне на повиквания, плъзнете настрани, за да смените записите, и плъзнете нагоре или надолу, за да смените нивото на звука. Време е да забравите за търсенето на бутони.

 • Шумопотискането ActiveShield Pro™ намалява шума до 99%

  Шумопотискането ActiveShield Pro™ намалява шума до 99%

  Технологията за активно шумопотискане ActiveShield Pro™ разполага с четири микрофона. Два микрофона с обратно насочване се използват за компенсиране на ниските честоти, докато микрофоните с предно насочване разширяват честотната лента на шумопотискането в средни и високи честоти. Комбинацията гарантира шумопотискане в широк честотен диапазон и по-висока степен на оптимизиране на музиката във всяка среда.

 • Висококачествена връзка Bluetooth 4.0

  Висококачествена връзка Bluetooth 4.0

  Насладете се на безжичен звук с високо качество с Bluetooth 4.0.

 • Ергономични възглавнички за дълготрайно комфортно носене и плътно пасване

  Ергономични възглавнички за дълготрайно комфортно носене и плътно пасване
 • Акумулаторната батерия осигурява до 16 часа безжична музика

  Наслаждавайте се на 16 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика дори с включени Bluetooth и активно шумопотискане, 28 часа, когато е включена само Bluetooth връзката, и 33 часа само с ANC.

 • Активирайте Siri и Google Now с натискане на бутон върху наушника

  Съвместими със Siri и Google Now, най-актуалните слушалки Philips с Bluetooth правят използването на виртуалния ви асистент дори по-лесно. Нужно е само да натиснете бутона върху наушника, за да активирате Siri на iPhone или Google Now на устройства с Android.

 • Допълнителният аудио кабел означава, че музиката може да продължи без захранване

  За разлика от повечето шумопотискащи слушалки, тези работят със и без батерия, за да осигуряват винаги отлично аудио във всяка среда. Ако батерията се изчерпи, просто включете аудиокабела и продължете да се наслаждавате на любимата си музика.

Вижте всички спецификации
 • Реалните резултати е възможно да се различават
 • При употреба на доставения кабел на слушалките в изкл. режим на ANC

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува