USB докинг станция

  USB докинг станция

  Опростено решение "всичко в едно"

  Тази универсална стойка за монитор за свързване на преносим компютър позволява лесна репликация на портовете. Включете изцяло регулируемата поставка към съществуващия си монитор. Разширете работното си пространство за гледане и поддържайте връзката с периферията чрез тази универсална станция. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

USB докинг станция

За монитор 48 - 71 см/ 19" - 28", С регулируема височина, USB връзка SB4B1928UB/00 Търсене на подобни продукти

Опростено решение "всичко в едно"

стойка за монитор и универсална докинг станция в едно

 • Универсална USB докинг станция за всички преносими компютри

  Универсална USB докинг станция за всички преносими компютри

  Тази иновативна докинг станция за монитор от Philips позволява лесна и универсална репликация на портове за всеки преносим компютър за работно място без бъркотия. Особено подходяща за най-актуалните изключително тънки преносими компютри с ограничени конектори, тази стойка с вграден USB концентратор, Ethernet, изводи за видео ви позволява да предавате видео, аудио и да се свързвате с интернет директно с USB връзка с един кабел. Тъй като USB е универсален съединител, можете да използвате тази докинг станция практически с всеки преносим компютър, без да се налага да заменяте скъпите станции, когато закупите нов.

 • Предаване на видео и аудио от преносимия компютър през един-единствен кабел

  Предаване на видео и аудио от преносимия компютър през един-единствен кабел

  Разширете изгледа си с един кабел. С един USB кабел от преносимия компютър към докинг станцията можете да закрепите множество монитори чрез HDMI и DisplayPort и да извеждате до 4K UHD (3840 x 2160) разделителна способност към докинг станцията, за да създадете работна среда с няколко монитора без бъркотия за по-висока продуктивност.

 • SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

  Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

  Благодарение на авангардната си основа SmartErgoBase, мониторът Philips позволява накланяне надолу почти до нивото на бюрото, за удобен зрителен ъгъл. Малкото разстояние между рамката и бюрото е идеалното решение, ако носите очила с бифокални, трифокални или прогресивни лещи при работа на компютъра. Освен това мониторът може да се използва от хора с най-различна височина – нагласен на предпочитаните ъгъл и височина, което помага за намаляване на напрежението и умората.

 • Стойката е съвместима с монитори VESA за лесна настройка

  Стойката е съвместима с монитори VESA за лесна настройка

  Сдвоете USB докинг станцията с нов промишлен монитор от Philips или надстройте наличните монитори. Тази стойка за монитор разполага с Philips Quick Release System и е съвместима с монитори, отговарящи на стандарта VESA (100 x 100 мм шаблон на отворите) с размер на екрана до 71 см/ 28 инча.

 • Един-единствен USB 3.0 кабел свързва вашия преносим компютър с дисплея

  Един-единствен USB 3.0 кабел свързва вашия преносим компютър с дисплея

  Този иновационен голям дисплей Philips позволява лесна репликация на портовете за всеки преносим компютър. Особено подходящ за най-новите устройства Ultrabook с ограничен брой съединители, този дисплей с вграден USB 3.0 концентатор, Ethernet и стерео тонколони ви позволява да предавате видео и аудио и да се свързвате с интернет или интранет директно, чрез един-единствен USB кабел. С тази модерна USB 3.0 или USB 2.0 Plug & Play връзка сега можете да увеличите работния си плот, използвайки ресурсите на вашия преносим компютър PC и дисплея Philips, без да се тревожите за нелеките настройки на резолюцията, нито за плетеницата от кабели.

 • От концентратора имате достъп до всички периферни устройства, клавиатурата и мишката

  От концентратора имате достъп до всички периферни устройства, клавиатурата и мишката

  Сега можете да свържете пълноразмерна клавиатура и мишка по ваш избор към USB концентратора на този иновационен дисплей Philips, за да подобрите своята продуктивност. Просто свържете вашия преносим компютър към този дисплей чрез един-единствен USB кабел и сте готови да използвате свързаните допълнителни периферни устройства, като външен твърд диск, камера, USB носител с Full HD видео или аудио, а също и интернет функциите. А ако предпочитате, може разбира се да използвате клавиатурата и тъчпада на вашия преносим компютър PC, както обикновено.

Вижте всички спецификации
 • Без включен монитор
 • Докинг станцията Philips поддържа функция за зареждане за повечето преносими компютри Asus и Acer и осигурява захранване за повечето преносими компютри Dell, HP и Lenovo, но не и зареждане.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува