База за безжични подвижни високоговорители

  База за безжични подвижни високоговорители

  Ефективни звукови решения

  За генериране на обемен звук от източник с минимални размери тъмната хромирана основа на безжичния високоговорител се интегрира безпроблемно с елегантния дизайн на преносимия високоговорител от серия 8600. Заедно те създават по-богат звук, където и да ги поставите в стаята. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

База за безжични подвижни високоговорители

за телевизори Philips PTA860/00 Търсене на подобни продукти

Ефективни звукови решения

Звук, който се движи

 • Тъмната хромирана алуминиева стойка изразява неподвластен на времето стил

  От горе до долу това е телевизор с присъствие. Нашите дизайнери използваха тъмен хром за стойката, за да съответства на металните детайли на телевизора, защото разбират, че истинският метал е символ на качество.

 • Разширете озвучителната си система до 20 високоговорителя със 70 вата

  Обградете се с красив звук, като разширите системата от високоговорители 8600 с две бази за високоговорители. Този съюз комбинира мощността на два високоговорителя в задната част на телевизора с 16 микроговорителя отляво и отдясно на подвижните високоговорители и два високоговорителя за средни честоти в базите за високоговорители. Заедно те предоставят широк, богат звуков спектър с чисто, балансирано качество на звука.

 • Свобода да поставите вашия високоговорител навсякъде в стаята

  Просто поставете високоговорителя, където искате. Стойките позволяват безжично поточно предаване на висококачествен звук от телевизора, давайки ви свободата да създадете истински пленяващо изживяване навсякъде във вашия дом.

 • Модерният дизайн допълва съвременния интериор

  Проектиран със съвременен вид, за да се впише в интериора ви. Защото телевизорът ви трябва да изглежда еднакво красиво включен и изключен.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува