Активни 3D очила

  Активни 3D очила

  Усещане за домашен киносалон с 3D

  Наслаждавайте се на 3D филми, игри и спортни предавания както никога досега с активните 3D очила. Philips използва най-съвременната активна 3D технология, за да ви даде наистина завладяващо Full HD 3D гледане. Наслаждавайте се на ненадминатата разделителна способност в 3D и станете част от действието! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Усещане за домашен киносалон с 3D

Full HD 3D за наистина поглъщащо изживяване

 • Технология Active 3D за Full HD 3D изживяване

  Оставете 3D филмите да ви смаят в собствената ви дневна с технологията Active 3D. Наслаждавайте се на реалистична дълбочина и поразителна Full HD разделителна способност, благодарение на комбинацията от изключително бърз дисплей и очила Active shutter.

 • Наслаждавайте се на 3D с готовите за Active 3D и Full HD 3D телевизори Philips

  Тези активни 3D очила ви дават Full HD 3D изживяване на всички телевизори Active 3D както и на по-старите телевизори, готови за Full HD 3D.

 • Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран с 3D

  С тези активни 3D очила вашият телевизор може да ви даде съвършеното изживяване от игра с двама играчи на цял екран. При 2D игрите с двама играчи обикновено всеки от тях вижда играта на половин екран. Сега, благодарение на 3D технологията, и двамата играчи могат да се наслаждават на играта на цял екран едновременно, само с натискането на един бутон на очилата.

 • Гъвкава и лека и конструкция за максимално удобство

  С избора на леки и гъвкави материали те дават такова удобство, все едно сте без очила.

 • Предпазен калъф за безопасно прибиране на очилата

  Предвиден е предпазен калъф за лесно и удобно прибиране на очилата, когато не се използват.

 • Висококонтрастни 3D очила за най-добро 3D изживяване

  Обикновените активни 3D очила с поляризиращи филтри са леко тъмни, дори когато през тях преминава светлина. С тези висококонтрастни лещи вашето пълно 3D изживяване става още по-богато и въздействащо.

Вижте всички спецификации
 • Медицинско предупреждение:
 • Ако вие или членове на вашето семейство страдате от епилепсия или фоточувствителна епилепсия, консултирайте се с лекар, преди да се изложите на въздействието на източници на импулсна светлина, бързо сменящи се образи или 3D изображения.
 • За да избегнете дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате гледането на 3D продължително време. Ако почувствате какъвто и да е дискомфорт, спрете да гледате 3D и изчакайте, преди да се заемете с потенциално рискована дейност, докато симптомите изчезнат.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Не използвайте 3D очилата за никакви други цели, освен за гледане на 3D телевизия.
 • ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ - Не позволявайте на деца под 3 години да си играят с 3D очилата, тъй като може да се задавят с батерията или капачето й.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува