Активни 3D очила

  Активни 3D очила

  Усещане за домашен киносалон с 3D Max

  Наслаждавайте се на 3D филми, игри и спортни предавания както никога досега с очилата 3D Max. Philips използва най-съвременната активна 3D технология, за да ви даде наистина поглъщащо 3D изживяване с пълна висока детайлност. Наслаждавайте се на ненадминатата разделителна способност в 3D и станете част от действието! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Усещане за домашен киносалон с 3D Max

Full HD 3D за наистина поглъщащо изживяване

 • Технологията Active 3D Max ви дава Full HD 3D изживяване

  Технологията Active 3D Max ви дава Full HD 3D изживяване

  Оставете се да ви очароват 3D филмите в собствения ви хол с 3D Max. Наслаждавайте се на действителна дълбочина и зашеметяваща Full HD детайлност, благодарение на комбинацията от ултрабърз дисплей и активни очила. С тези 3D Max очила и вашия телевизор 3D Max можете да се наслаждавате на 3D телевизията.

 • Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран с 3D Max

  Уникален режим на игра с двама играчи на цял екран с 3D Max

  С активните очила 3D Max вашият телевизор може да ви даде върховното изживяване от игра с двама играчи на цял екран. При 2D игрите с двама играчи обикновено всеки от тях вижда играта на половин екран. Сега, благодарение на 3D технологията, и двамата играчи могат да се наслаждават на играта на цял екран едновременно, само с натискането на един бутон на очилата.

 • Наслаждавайте се на 3D с готовите за 3D Max и Full HD 3D телевизори Philips

  Тези активни 3D очила ви дават Full HD 3D изживяване на всички телевизори 3D Max, както и на по-старите телевизори, готови за Full HD 3D.

 • Гъвкава и лека и конструкция за максимално удобство

  С избора на леки и гъвкави материали те дават такова удобство, все едно сте без очила.

 • Оптимално покриване на лещите, дори при хора, носещи очила

  Широките лещи и леката извивка пасват на повечето лица, дори при хората, които носят очила. Допълнителната кукичка на горния ръб на рамката помага да фиксирате очилата Easy 3D към вашите диоптрични очила.

 • Зареждаеми активни 3D очила

  С активните 3D очила никога вече няма да ви потрябват батерии. Можете да зареждате очилата чрез USB и да се наслаждавате на 3D изживяването до безкрай.

 • Висококонтрастни 3D очила за най-добро 3D изживяване

  Обикновените активни 3D очила с поляризиращи филтри са леко тъмни, дори когато през тях преминава светлина. С тези висококонтрастни лещи вашето пълно 3D изживяване става още по-богато и въздействащо.

Вижте всички спецификации
 • Медицинско предупреждение:
 • Ако вие или членове на вашето семейство страдате от епилепсия или фоточувствителна епилепсия, консултирайте се с лекар, преди да се изложите на въздействието на източници на импулсна светлина, бързо сменящи се образи или 3D изображения.
 • За да избегнете дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате гледането на 3D продължително време. Ако почувствате какъвто и да е дискомфорт, спрете да гледате 3D и изчакайте, преди да се заемете с потенциално рискована дейност, докато симптомите изчезнат.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Не използвайте 3D очилата за никакви други цели, освен за гледане на 3D телевизия.
 • ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ - Не позволявайте на деца под 3 години да си играят с 3D очилата, тъй като може да се задавят с батерията или капачето й.
 • Игри с двама играчи на 3D Max се поддържат само от следните телевизори с 3D Max: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува