Пасивни 3D очила

  Пасивни 3D очила

  Вижте пълните възможности

  Споделете с цялото си семейство наистина поглъщащото 3D изживяване с филмите. Очилата Easy 3D от Philips използват 3D оптиката на Oakley за изживяване с най-добро качество, удобство и стил. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Вижте пълните възможности

С 3D оптиката на Oakley

 • По-добро използване на светлината

  Отраженията могат да съсипят удоволствието от 3D забавлението. Тези лещи имат цилиндрично извита основа, която на практика елиминира отраженията, за разлика от "по-плоските" 3D лещи, които не решават този проблем. Благодарение на 3D оптиката на Oakley, Philips предлага най-комфортното изживяване с Easy 3D.

 • Обгръщаща извивка за най-добро периферно виждане

  Тези очила са изработени с 3D оптиката на Oakley с цилиндрично извита основа, която им позволява да обгърнат лицето по-добре. Обгръщащата извивка осигурява най-добро периферно виждане при 3D, а следователно и по-комфортно изживяване.

 • Лека метална рамка за стил и комфорт

  Очилата Easy 3D са майсторски изработени с лека метална рамка. Проектирани са да прилягат в три точки, което на практика решава проблема на дразнещо хлабавите обикновени очила. Имат стилен дизайн с гумени дръжки за дълги часове на комфорт.

 • Устойчиви на надраскване лещи за оптимална издръжливост

  Обикновените 3D очила в киносалоните са чупливи и лещите им се надраскват лесно. 3D оптиката на Oakley е изработена от устойчив на надраскване материал. Бъдете сигурни, че получавате високо ниво на издръжливост - плод на десетки години иновации.

Вижте всички спецификации
 • Медицинско предупреждение:
 • Ако вие или членове на вашето семейство страдате от епилепсия или фоточувствителна епилепсия, консултирайте се с лекар, преди да се изложите на въздействието на източници на импулсна светлина, бързо сменящи се образи или 3D изображения.
 • За да избегнете дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате гледането на 3D продължително време. Ако почувствате какъвто и да е дискомфорт, спрете да гледате 3D и изчакайте, преди да се заемете с потенциално рискована дейност, докато симптомите изчезнат.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Не използвайте 3D очилата за никакви други цели, освен за гледане на 3D телевизия.
 • ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ - Не позволявайте на деца под 3 години да си играят с 3D очилата, тъй като може да се задавят с батерията или капачето й.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува