Пасивни 3D очила

  Пасивни 3D очила

  Усещане за домашен киносалон с Easy 3D

  Споделете с цялото си семейство наистина поглъщащото 3D изживяване - с допълнителни 3D очила от Philips. Проектирани за оптимално удобство, те са съчетание на комфорт и висококачествена картина. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Усещане за домашен киносалон с Easy 3D

Наслаждавайте се на комфортно 3D изживяване

 • Резки изображения с малко "кръстосани изкривявания"

  Резки изображения с малко "кръстосани изкривявания"

  Осигурявайки рязка картина и по-малко "призрачни" изображения, Easy 3D ви дава най-комфортното 3D изживяване. А благодарение на технологията FPR (Film Pattern Retarder) - авангарден 3D поляризатор, напълно интегриран в екрана на телевизора, Easy 3D ви дава пълното кинематографично удоволствие за всички сетива.

 • Леки, за дълги часове комфортно гледане

  Очилата Easy 3D не съдържат електроника, нито батерии. Те са леки и удобни за продължително ползване

 • Регулируем мост за носа за максимално индивидуално удобство

  Подложките за нос на тези 3D очила са регулируеми, за да пасват на всеки нос. Дори когато носите очила с диоптър зад тях, удобството при гледане е гарантирано.

 • Оптимално покриване на лещите, дори при хора, носещи очила

  Широките лещи и леката извивка пасват на повечето лица, дори при хората, които носят очила. Допълнителната кукичка на горния ръб на рамката помага да фиксирате очилата Easy 3D към вашите диоптрични очила.

Вижте всички спецификации
 • Медицинско предупреждение:
 • Ако вие или членове на вашето семейство страдате от епилепсия или фоточувствителна епилепсия, консултирайте се с лекар, преди да се изложите на въздействието на източници на импулсна светлина, бързо сменящи се образи или 3D изображения.
 • За да избегнете дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате гледането на 3D продължително време. Ако почувствате какъвто и да е дискомфорт, спрете да гледате 3D и изчакайте, преди да се заемете с потенциално рискована дейност, докато симптомите изчезнат.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Не използвайте 3D очилата за никакви други цели, освен за гледане на 3D телевизия.
 • ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ - Не позволявайте на деца под 3 години да си играят с 3D очилата, тъй като може да се задавят с батерията или капачето й.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува