3D предавател

  Наслаждавайте се на 3D с вашия готов за 3D телевизор Philips

  Дайте ново измерение на филмовото изживяване в собствения си хол, като надстроите вашия готов за 3D телевизор Philips до 3D! Този 3D предавател работи идеално с всички активни 3D очила Philips, които се предлагат в момента.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наслаждавайте се на 3D с вашия готов за 3D телевизор Philips

С всички активни 3D очила Philips

 • Готов за Full HD 3D*, за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Готов за Full HD 3D*, за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Функцията Blu-ray 3D ще бъде достъпна на тази система след надстройване на софтуера (посетете www.philips.com/blu-ray).

 • За използване с вашия готов за Full HD 3D телевизор Philips

  За използване с вашия готов за Full HD 3D телевизор Philips (вижте списъка на сродните продукти за съвместими телевизори)

 • 3D предавател за комуникация между телевизора и 3D очилата*

  3D предавателят е лесен за инсталиране и осигурява комуникацията между телевизора и вашите активни 3D очила.

 • Допълнителните очила Active 3D се продават отделно

  Ако искате да се наслаждавате на 3D изживяване с цялото си семейство, можете да закупите допълнителни 3D очила (разширителен комплект PTA03 или PTA516).

 • Лесно инсталиране на телевизора

  Инсталирането на този 3D предавател е просто и бързо - включвате и пускате.

Вижте всички спецификации
 • PTA215 е разширителен комплект, който не работи самостоятелно. С него са съвместими очилата PTA03 и PTA516. Проверете в "Сродни продукти", за да се проверите съвместимостта с телевизора.
 • Медицинско предупреждение:
 • Ако вие или членове на вашето семейство страдате от епилепсия или фоточувствителна епилепсия, консултирайте се с лекар, преди да се изложите на въздействието на източници на импулсна светлина, бързо сменящи се образи или 3D изображения.
 • За да избегнете дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате гледането на 3D продължително време. Ако почувствате какъвто и да е дискомфорт, спрете да гледате 3D и изчакайте, преди да се заемете с потенциално рискована дейност, докато симптомите изчезнат.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Не използвайте 3D очилата за никакви други цели, освен за гледане на 3D телевизия.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува