Комплект за 3D телевизор

  Комплект за 3D телевизор

  Наслаждавайте се на 3D с вашия готов за 3D телевизор Philips

  Дайте ново измерение на филмовото изживяване в собствения си хол с комплекта за 3D. Комплектът включва високотехнологични активни 3D очила и 3D предавател - всичко, което ви е необходимо, за да надградите телевизора си за наистина поглъщащо 3D изживяване!

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наслаждавайте се на 3D с вашия готов за 3D телевизор Philips

С комплекта за 3D

 • 2 чифта активни 3D очила за Full HD 3D филмово изживяване

  2 чифта активни 3D очила за Full HD 3D филмово изживяване

  Philips използва най-модерната 3D технология за създаване на Full HD 3D изживяване. Технологията Active 3D използва безжичен предавател, който бързо и идеално синхронизира активните 3D очила с показваното на екрана. Действието и специалните ефекти никога не са били толкова изумителни, дълбоки и истински.

 • Приложен е софтуер за инсталиране на 3D предавателя

  Приложен е софтуер за инсталиране на 3D предавателя

  Приложена е актуализация на софтуера на телевизора за инсталиране на 3D предавателя

 • Full HD 3D телевизор за наистина поглъщащо 3D филмово изживяване

  Full HD 3D телевизор за наистина поглъщащо 3D филмово изживяване

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол с готовия за Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Триизмерните филми на Blu-ray дискове и предстоящото триизмерно излъчване предлагат богат избор от висококачествено съдържание. С вашия съвместим телевизор Philips сте готови за Full HD 3D чрез добавяне на съвместим с 3D Blu-ray плейър или HD приемник. За семейно забавление с повече от двама зрители можете да добавите колкото искате 3D очила (разширителен комплект PTA03).

 • Лесно инсталиране на телевизора

  Просто включете USB устройството с памет, за да актуализирате софтуера, включете 3D предавателя в 3D изхода на телевизора и сте готови да се наслаждавате на 3D с вашия готов за 3D телевизор Philips.

 • 3D предавател за комуникация между телевизора и 3D очилата*

  3D предавателят е лесен за инсталиране и осигурява комуникацията между телевизора и вашите активни 3D очила.

 • За използване с вашия готов за Full HD 3D телевизор Philips

  За използване с вашия готов за Full HD 3D телевизор Philips (вижте списъка на сродните продукти за съвместими телевизори)

 • Допълнителните очила Active 3D се продават отделно

  Ако искате да се наслаждавате на 3D изживяване с цялото си семейство, можете да закупите допълнителни 3D очила (разширителен комплект PTA03 или PTA516).

Вижте всички спецификации
 • PTA02 не трябва да се използва за 58PFL9955. PTA03 може да се използва, тъй като телевизорът 58PFL9955 има вграден 3D предавател.
 • Медицинско предупреждение:
 • Ако вие или членове на вашето семейство страдате от епилепсия или фоточувствителна епилепсия, консултирайте се с лекар, преди да се изложите на въздействието на източници на импулсна светлина, бързо сменящи се образи или 3D изображения.
 • За да избегнете дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате гледането на 3D продължително време. Ако почувствате какъвто и да е дискомфорт, спрете да гледате 3D и изчакайте, преди да се заемете с потенциално рискована дейност, докато симптомите изчезнат.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Не използвайте 3D очилата за никакви други цели, освен за гледане на 3D телевизия.
 • ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ - Не позволявайте на деца под 3 години да си играят с 3D очилата, тъй като може да се задавят с батерията или капачето й.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува