Портативен DVD плейър

  DVD playback

  Портативен DVD плейър

  Въртящ се екран, гъвкавост при гледане

  Гледайте филми на портативния DVD плейър Philips PET1046 с 10,2-инчов LCD дисплей и въртящ се на 180 градуса екран. При това показвайте любимите си видеозаписи на приятелите си с помощта на слота за карта SDHC и съединителя USB 2.0. Разпространява се с чанта за носене.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Въртящ се екран, гъвкавост при гледане

с вграден цифров телевизионен приемник

 • Възпроизвежда DVD, DVD+/-R и DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  Възпроизвежда DVD, DVD+/-R и DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  С поддръжката на DivX® можете да се наслаждавате на DivX® кодирано видео в уютната обстановка на вашата дневна. Форматът DivX® е видеокомпресия, базирана на MPEG4, която позволява записването на големи файлове, като филми, филмови реклами и музикални клипове на носители като CD-R/RW, карти с памет и DVD-video. DivX® CD дискове могат да се възпроизвеждат от определени DVD плейъри, DVD рекордери и системи за домашно кино.

 • Поддръжка на DVB-T за цифрови Free-to-Air телевизионни и радио канали

  Поддръжка на DVB-T за цифрови Free-to-Air телевизионни и радио канали

  Разширете забавленията си и гледайте безплатно програми от цифрови канали. С DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial, Цифрово видео излъчване - ефирно) можете да приемате безплатни цифрови телевизионни и радио програми в Европа. Сигналът е от край до край цифров, без междинно преобразуване в аналогов, за да се запази възможно най-високото му качество.

 • Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Възпроизвеждане на MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  Технологията на аудио компресиране позволява големите цифрови музикални файлове да се намалят до 10 пъти по размер, без да има значително влошаване на аудио качеството им. MP3 и WMA са два от форматите на компресиране, които ви позволяват да се радвате на цял един свят от цифрова музика на своя Philips плейър. Изтегляйте MP3 или WMA песни от упълномощени музикални сайтове в Интернет или създайте свои собствени MP3 или WMA музикални файлове, като ги извлечете от своите аудио компактдискове и ги прехвърлите на своя плейър.

 • Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да разглеждате изображения в движение и да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие при разглеждането им.

 • Слотове USB и карта SD за възпроизвеждане на снимки и музика

  Слотове USB и карта SD за възпроизвеждане на снимки и музика

  Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате повече музика и снимки през USB и слота за SD карта.

 • Включена чанта за носене

  Включена чанта за носене

  Чантата за носене предоставя цялостна защита по време на пътуване.

 • Насладете се на до 6 часа непрекъснато възпроизвеждане на филми*

  Насладете се на до 6 часа непрекъснато възпроизвеждане на филми*

  Този плейър Philips е с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. До 6 часа непрекъснато изпълнение на филми, снимки и музика може да се постигнат само с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • 10,2" TFT LCD дисплей с висока разделителна способност за чудесно гледане

  10,2" TFT LCD дисплей с висока разделителна способност за чудесно гледане

  С LCD дисплея с висока разделителна способност образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии.

 • Екран Zero Bright Dot™ за оптимално качество на картината

  Насладете се на изображение с най-високо качество, без липсващи точки на LCD екрана. LCD дисплеите обикновено имат недостатъци, наричани в LCD отрасъла "светещи точки". Доскоро наличието на неголям брой светещи точки се считаше за неизбежен страничен ефект при масовото производство на LCD. При използваните в нашите портативни DVD плейъри строги процедури на Philips за контрол на качеството нашите LCD дисплеи се произвеждат с нулев толеранс към светещите точки. Портативните DVD плейъри разполагат с технологията на Philips Zero Bright Dot™, която гарантира оптимално качество на изображението.

Вижте всички спецификации
 • DivX, DivX Certified и съответните емблеми са търговски марки на DivXNetworks, Inc. и се използват по лиценз.
 • Windows Media и логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Животът на батерията варира в зависимост от използването и настройките.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува