Мрежов музикален плейър

  Wi-Fi b/g certified

  Мрежов музикален плейър

  Освободете музиката си

  Като се свързва едновременно с компютъра и аудио системата ви, мрежовият музикален плейър Philips Streamium NP2500 ви дава мрежов достъп до музикалната библиотека в компютъра и интернет радио - всичко това с превъзходното качество на FullSound. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Streamium Мрежов музикален плейър

Безплатно интернет радио, Пълноцветен дисплей NP2500/12 Търсене на подобни продукти

Освободете музиката си

Слушайте музика от компютъра и интернет - безжично

 • Хиляди безплатни интернет радиостанции

  Хиляди безплатни интернет радиостанции

  Streamium се предлага с хиляди безплатни онлайн радиостанции. Сега можете да сте в крак с всеки вид музика по целия свят. Свържете своя Streamium към интернет и слушайте любимите си онлайн програми на аудио системата си, без да се налага да включвате компютъра.

 • Безжично възпроизвеждане на музика от компютър PC или Mac

  Безжично възпроизвеждане на музика от компютър PC или Mac

  Освободете цялата си музикална колекция от компютъра и я възпроизвеждайте през музикалната си система с мрежовия музикален плейър Streamium! С UPnP връзката, която ви позволява свързване към всяко устройство с възможности за универсален Plug & Play за приемане и предаване на музика; Streamium ви дава възможност за достъп, избор и търсене във вашата музикална колекция в компютъра. Просто използвайте дистанционното управление, избирайте песните си през Streamium и ги пускайте през музикална уредба. Междувременно можете да видите обложката на албума на пълноцветния LCD екран. Слушайте любимата си музика безжично и без усилия.

 • Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесният и интуитивен потребителски интерфейс на GoGear се дължи на усъвършенствана технология за навигация. Той спомага за осигуряване не само на лесна и гладка навигация, но и на приятна работа с мултимедия, за чиято подготовка не е нужно много време. Интелигентните функции като тази за обложка на албума, която показва графичното оформление на обложката, вградено в музикалните файлове, ви дават възможност за по-богато изживяване - точно както в добрите стари времена бихте разглеждали обложката на компактдиска или грамофонната плоча, докато слушате музиката.

 • Буквено-цифрово търсене за бърз достъп

  Буквено-цифрово търсене за бърз достъп

  Функцията буквено-цифрово търсене на дистанционното ви позволява бързо да намерите своя любим изпълнител, песен или албум. Просто натиснете "Търсене" на дистанционното управление и после въведете първите няколко букви на името на желаната песен, изпълнител или албум. Това ще ви заведе до записа, който най-точно отговаря на въведеното. Няма нужда да хабите време в превъртане на цялата колекция или списък за изпълнение, ред по ред.

 • Голям екран и дистанционно

  Голям екран и дистанционно

  Придвижвайте се с лекота из цялата си музикална колекция. Големият, LCD дисплей 10,2 см (4") показва големи икони и увеличен текст. Прескачайте през хиляди песни с удобното дистанционно или плавно ги преглеждайте една по една за секунди. Седите си удобно с дистанционно в ръка.

 • Цифрови съединители

  Цифрови съединители

  Вашият мрежов музикален плейър Streamium е готов да се свърже с аудио устройство по ваш избор, по много начини - например с цифрова връзка, аналогова връзка, портативни високоговорители и дори през слушалките.

 • Аналогови съединители

  Аналогови съединители

  Мрежовият музикален плейър Streamium е готов да се свърже с аудио устройство по ваш избор, по много начини. Най-често използваната връзка към Streamium е през аналоговия съединител. Като използвате червения и белия аудио кабели от опаковката, просто включете единия чифт в Streamium, а другия - във вашето аудио устройство. Можете също да включите портативни високоговорители в Streamium за повече начини да се радвате на музиката си.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

 • Свържете към своята стереоуредба или домашно кино

  Свържете към своята стереоуредба или домашно кино
Вижте всички спецификации
 • Някои функции изискват високоскоростен интернет достъп
 • Някои услуги не се предлагат във всички области

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува