DVD микросистема за домашно кино

  DVD микросистема за домашно кино

  Hi-Fi звук в едно компактно решение

  Шикозната и компактна микросистема за домашно кино Philips MCD908 с Hi-Fi фунии е най-доброто допълнение към плоския ви телевизор. Превърнете дома си в киносалон с качество на звука като за меломани и гледайте филми с висока разделителна способност и снимки във формат JPEG. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Hi-Fi звук в едно компактно решение

 • Първокласни Hi-Fi тонколони за безупречно чист и естествен звук

  Първокласни Hi-Fi тонколони за безупречно чист и естествен звук

  С вградените Hi-Fi тонколони можете да слушате звук с най-високо качество, какъвто обикновено се очаква само от системи за меломани. Аналоговата същност на тонколоните дава звук, който е по-приятен за нашия нелинеен слух. Звукът от обла тонколона е с малки изкривявания и е винаги предпочитан заради ясното и детайлно, топло и реалистично качество.

 • Неодимови лентови "пищялки" с впечатляваща аудио вярност

  Неодимови лентови "пищялки" с впечатляваща аудио вярност

  Неодимовият лентов високоговорител за високи честоти е еднополюсен високоговорител за високи честоти, който дава динамичен и отчетлив звук отпред. Това е характеристика, която се използва често в аудио системи от висок клас за възпроизвеждане на звук с изключителна вярност. Конвенционалните високоговорители за високи честоти с конуси и куполи са с намотка с насочено движение, докато еднополюсният неодимов лентов високоговорител за високи честоти излъчва високи честоти в пълен обхват от 180 градуса. Това рязко увеличава широчината на звуковия спектър при по-високите тонове и разширява зоната на "идеалното място" за възпроизвеждане на широк, кристално ясен и естествен звук дори от компактни аудио системи.

 • Куполни средночестотни високоговорители и басов високоговорител за кристално чист звук

  Куполни средночестотни високоговорители и басов високоговорител за кристално чист звук

  Подгответе се за изумителен звук със съчетанието от копринен куполен средночестотен високоговорител с ултразвукова лентова пищялка. Коприненият високоговорител дава топъл звук, а пищялката с фина лента - ясен и динамичен. Това, което ще чувате, ще е хармонична смес от неизкривен и непроменен широколентов звук... нежен като коприна.

 • Позлатен съединител на високоговорителия за най-добро предаване на сигнала

  Позлатен съединител на високоговорителия за най-добро предаване на сигнала

  Позлатеният съединител на високоговорителя гарантира по-добро предаване на сигнала в сравнение с традиционните съединения тип "клипс". Освен това, той минимизира загубата на електрически сигнал от усилвателя до кутията на високоговорителя, което дава възможно най-близко до реалността възпроизвеждане на звука.

 • HDMI изход за цифрово видео с висока разделителна способност и цифрово аудио

  HDMI изход за цифрово видео с висока разделителна способност и цифрово аудио

  HDMI е директна цифрова връзка, която може да пренася цифрово видео с висока разделителна способност, както и цифрово многоканално аудио. Като премахва преобразуването в аналогови сигнали, тя осигурява идеално качество на картината и звука, напълно изчистени от шум. HDMI има пълна обратна съвместимост с DVI.

 • 12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

  12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

  12-битовият видео ЦАП е превъзходен цифрово-аналогов преобразувател, който запазва всеки детайл от автентичното качество на изображението. Той показва едва уловимите сенки и плавната градация на цветовете, присъщи на естествената картина. Ограниченията на обичайния 10-битов ЦАП стават особено забележими, когато използвате големи екрани и проектори.

 • Възпроизвеждане на DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) и CD със снимки

  Възпроизвеждане на DVD, DivX®, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) и CD със снимки

  Плейърът Philips е съвместим с повечето DVD и CD дискове на пазара. Всички те – DVD, DivX®, (S)VCD, MP3/WMA-CD, CD(RW) и Picture CD дискове – могат да се възпроизвеждат на плейъра. SVCD означава "Super VideoCD". Качеството на SVCD е много по-добро от това на VCD, особено видимо в по-рязката картина от тази на VCD, поради по-високата разделителна способност. С поддръжката на DivX® можете да се наслаждавате на DivX® кодирано видео. Медийният формат DivX е базиран на MPEG4 технологията на видеокомпресия, която позволява записването на големи файлове като филми, трейлъри и музикални видеоклипове на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове.

 • Dolby Digital за върховно филмово преживяване

  Dolby Digital за върховно филмово преживяване

  Тъй като Dolby Digital, водещият световен цифров многоканален аудио стандарт, използва начина, по който човешкото ухо естествено обработва звука, вие възприемате аудио със съраунд звук и превъзходно качество с реалистично пространствено подсказване.

 • Дистанционно управление с плоски бутони, с гръб от кожа и метален лицев панел

  Дистанционно управление с плоски бутони, с гръб от кожа и метален лицев панел

  С отличния си баланс между тънки размери и удобно малко тегло, това дистанционно управление с ергономичен дизайн е просто забавно за използване. Гладкият му преден панел в цвят металик привлекателно контрастира със задния капак от естествена кожа. В допълнение, стилната прецизно оформена клавиатура осигурява качествено управление. Само почувствайте съвършенството на чистия дизайн и пълния контрол!

 • Качествено тяло от алуминий и звукоизлъчватели от истинско дърво

  Качествено тяло от алуминий и звукоизлъчватели от истинско дърво
 • Цифров усилвател клас D за качествен звук

  Class ‘D’ Digital Amplifier приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят Class ‘D’ има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AV усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува